Who wants you

Sofia, ul. Mihail Tenev 4, et. 17

Playtech Managed Services

Playtech Managed Services е компания базирана в град София, с доказан опит в предоставянето на услуги като клиентско обслужване, мениджмънт на клиентското преживяване, управление на риска и спортна статискита. Компанията си партнира с водещи оператори за онлайн хазарт по целия свят.  Стартирахме преди повече от 15 години с 20 души, а днес имаме над 470 служители. 

Част сме от групата на Плейтех, глобалния лидер в онлайн хазартната индустрия, с над 20 годишна експертиза. Нашите екипи от висококвалифицирани професионалисти работят заедно, нe само за да предоставят обслужване на клиенти чрез различни комуникационни канали, но и да го превърнат в приятно преживяване използвайки иновативни подходи и технологии с изкуствен интелект . Ние се ангажираме да създадем безопасна среда за всички играчи, повишавайки осведомеността относно отговорната игра и насърчавайки отговорни хазартни практики.  

Ние също сме квалифицирани в предоставянето на услуги като: проверки на лични документи и такива от типа Опознай своя клиент/ KYC, управление на риска, предотвратяване на измами и борба с прането на пари. Уповаваме се на установени политики и на най-добрите практики за контрол.  

Професионалистите ни, които работят в подкрепа на оператори за спортни залагания, предоставят пълен спектър от трейдинг услуги, изплащания на залози, управление на сайтове, връзка с клиенти, менажиране на риска, изготвяне на отчети и координация на проекти. 

Инвестираме в обучения, подобряване на уменията и подпомагаме кариерното развитие на нашите служители. Имаме практика мениджърските ни позиции да се заемат от настоящи служители като им даваме  възможност да придобият безценни знания по време на кариерата си при нас. По този начин успяваме да постигнем рекордно високи нива на задържане на персонала, като повечето от нашите служители са част от компанията над 10 години и са основатели на нашата корпоративна култура. 

Playtech Managed Services е място на различните култури, място без дискриминация към различните полове, етноси и вярвания, с повече от 11 националности, оформящи мултикултурна среда. Насърчаваме уважението и приобщаването и се грижим за нашите служители. Всичко това ни помага да се развиваме като успешна, социално отговорна организация. Силно вярваме в поддържането на баланса между професионалния и личния живот. Предлагаме хибриден работен модел,  възможности за дистанционна работа и допълнителни дни платен отпуск. 

Job offers