Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Who wants you?
146A Vitosha Str., fl.4, Sofia

Търсиш българска компания, която е успяла и затвърдила водещата си позиция на пазара, и заради която си заслужава да се върнеш и работиш в България, то тогава Credissimo е правилното място за теб.

Credissimo e водеща ФинТех компания в сектора на небанковите финансови институции в страната. Компанията е създадена през 2007 г. и благодарение на непрекъснатите иновации и технологични решения, които предлага на своите клиенти, вече 15 години Credissimo е лидер на пазара на потребителското онлайн финансиране.

В сърцето на Credissimo e заложен фокусът към нейните потребители и служители, защото те са основният движещ фактор и компанията е това, което е, благодарение на хората.

Credissimo е клиентски ориентирана компания и нуждите на потребителите са в основата на всички иновативни решения, дигитални нововъведения и автоматизирани процеси. В стремежа си за непрестанно усъвършенстване и надграждане, компанията изпреварва своето време всяка година след нейното създаване.

Другият основен стълб на компанията са хората, които работят в нея. Те са нейният най-ценен ресурс. В Credissimo са горди със своите над 150 служителя, като има хора, които работят в компанията от самото начало на нейното създаване. Високата мотивация да се създават и предлагат първокачествени продукти на клиентите се дължи на добрата работна среда, приятелското отношение, адекватното оценяване на положения труд и възможността всеки да реализира своите идеи и потенциал.

5 бързи причини защо да избереш Credissimo:
- Българска компания, която е лидер на родния пазар вече 15 години
- Новатор и успешно развиваща се компания във ФинТех сектора
- Високотехнологична и иновативна компания с множество решения, създадени изцяло от вътрешни екипи
- Развитие на международни пазари: Северна Македония, Полша, Колумбия
- „Любима марка“ на българите вече пет поредни години

Това, разбира се, не е всичко.

Credissimo има широкообхватен пакет от социални придобивки: бонус система, бонус за новородено/осиновяване, допълнително здравно осигуряване, мултиспорт карта, собствена фитнес зала, ежеседмични часове за масажи и йога, безплатни вътрешни и външни обучения за повишаване на уменията и квалификацията. (Във времената на Ковид пандемия, компанията осигуряваше на своите служители регулярни PCR тестове, а отскоро и организирано ваксиниране.)

Credissimo има и силно застъпена политика за корпоративнo - социална отговорност. Предвид изцяло онлайн ориентираните си продукти, компанията пести тонове хартия на годишна база.

Компанията е дългосрочно обвързана с различни каузи: лечение на деца с редки заболявания, подкрепа на млади таланти, изграждане на спортни площадки, подкрепа за инициативи за изкуство и спорт, осигуряване средства за домове за бездомни животни, осиновяване на животни в столичната зоологическа градина, осиновяване на пътеки в природен парк Витоша и др. инициативи.

Ако искаш да разбереш повече за компанията и защо си заслужава бъдеш част от нея, използвай един от предоставените канали.