Who wants you

Domino's Logo
гр. София 1784, район “Младост”, ж.к. “Младост 1”, ул. “Йерусалим” № 1, бл. 24

Domino's

Domino’s Pizza е основана през 1960г. в Ан Арбър, Мичиган. След няколко години отваря първия франчайз в Ипсиланти, а през 1978г. пицариите на територията на САЩ са вече 2000. През 1987г. стъпва в Канада, а след това Австралия, Европа, Япония, Южна Америка, като днес в целия свят пицариите са над 19 000. 

 

В България Доминос стъпва през 2010г. и бързо преобръща представата за доставка на храна – услуга, която до тогава не беше развита в страната. Веригата успя да се наложи като лидерът в поръчката на вкусна храна за вкъщи или офиса. Със своите разнообразни видове и вкусове, Domino’s е изборът за пица по домовете вече в няколко града: София (19 пицарии), Пловдив (4 пицарии), Варна (3 пицарии), Бургас (2 пицарии)  и Перник (една пицария).

 

Компанията в България е организирана така, че обхваща всички дейности от производството на тестото и заготовка на продуктите, доставката на одобрените продукти от склада към всеки обект, клиентско обслужване чрез собствен кол-център, направата на прясна пица веднага след получаването на поръчка от клиента, до доставката на горещата пица до вратата на дома или офиса. 

 

Служителите на фирмата в момента са над 1000, разделени в следните звена: склад и логистика – 24, кол-център – 54, администрация – към 40, шофьори-доставчици – 550, инсайдъри (това са хората, които правят пици) – 370. 

 

Работата в пицариите и в кол-центъра е с гъвкаво работно време, което я прави подходяща и за студенти. Предварителен опит не е задължителен, тъй като всеки нов служител преминава специално обучение. Предлагат се и възможностите за развитие. Така например, служител в пицарията може да стане отговорник смяна, помощник-мениджър и мениджър на обекта. А след това – супервайзър, на който са поверени няколко пицарии.

 

Job offers