Who wants you

dormakaba
гр. София, п.к. 1784, бул. "Цариградско шосе" № 90, бизнес сграда "Капитал Форт", вх. Б, ет. 5

dormakaba

dormakaba e един от топ 3-те доставчици в индустрията и глобален лидер в интелигентните и сигурни решения за достъп. Предлагаме богато портфолио от продукти и услуги за сигурност и достъп до помещения и сгради – хотели, магазини, спортни обекти, летища, болници, домове и офиси.

Над 20 години базата ни в България е водещ производител на автоматични врати и разработва множество други продукти като стъклени врати, хардуер за врати, електронни брави и др.

През 2023 г. Разширихме дейността си като основахме dormakaba business services с основна цел предоставяне на вътрешни услуги в сферата на развойната дейност, ИТ, финанси и човешки ресурси.

 

Защо да работиш в dormakaba business services?

 Ние сме в сърцето на всяко място, което има значение: осигуряваме безопасност, сигурност и устойчивост, позволявайки на хората да се движат безпроблемно и да живеят живота си така, както искат.

 В dormakaba повече от 15 000 души от цял свят работят заедно и се развиват заедно.  Ако търсите вълнуващи перспективи за кариера, ако искате да стимулирате иновациите и обичате да се справяте с нови предизвикателства, тук е мястото да го осъществите.

 Ние ценим инициативността и желанието да поемате отговорност. Но най-вече: да работите при нас означава да сте част от общност, на която можете да разчитате, и среда, в която вашият принос се цени.

Job offers