Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Who wants you?
ул. Златовръх 34

Междинна Станция е име, вдъхновено от едноименния роман на Клифърд Саймък. Той разказва за един човек, който се грижи за космическа междинна станция. Тя е пресечна точка на извънземни цивилизации, коя от коя по-различна.

Вече две десетилетия балансират между различните жанрове, между смешното и сериозното, между каузите и забавлението. Натрупали са над 30 успешни формата в българския ефир. Зад Междинна станция стоят десетки реализирани проекти, хиляди часове телевизионно съдържание и милионна аудитория в най-гледаното време на националните телевизии. Имат и такива, с които не се гордеят но именно те ги направиха пример за устойчиво развитие и професионализъм на международно ниво с продукции в Сърбия и Македония.

Това, с което компанията със сигурност се гордее е сплотеният екип от професионалисти, които стоят зад всички тези успехи. Те знаят, че служителите им са двигателя за реализирането на всички идеи, които възникват всеки ден.

Междинна станция е член на Българската асоциация на телевизионните продуценти.

Днес компанията определя тенденциите в съдържанието на българския телевизионен и медиен пазар, както при оригиналните авторски предавания, така и в адаптацията на най-добрите международни лицензионни формати.

Job offers