Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Who wants you?

Всеки ден нашите 132 000 служители се грижат за това, нашите клиенти да изживеят перфектния седмичен пазар. Като част от Schwarz Group, Kaufland се причислява към водещите търговци на бързооборотни стоки на европейския пазар. Не само в България, но и в Чехия, Словакия, Хърватия, Полша, Румъния, Германия и Република Молдова предлагаме голям избор на стоки с високо качество и изгодни цени. За да бъде това така, непрекъснато се развиваме и вземаме предвид очакванията и желанията на нашите клиенти.

С над 20 000 артикула асортимент, състоящ се от качествени регионални продукти, популярни марки и атрактивни собствени марки, в нашите 60 филиала не оставяме неизпълнени желания.

Както в нашия Обслужващ офис, така и в нашите филиали в България над 6000 служители се грижат с голям ангажимент за успеха на нашата компания. Ние насърчаваме индивидуалния потенциал и подкрепяме нашите служители като силен, динамичен и коректен работодател. Нашето сътрудничество винаги се характеризира с уважителен подход и обща цел да правим доброто още по-добро.

Стартирай кариерата си или направи следващата професионална стъпка в международна търговска компания, която залага на резултати, динамика и коректност. Това са ценностите, които са в основата на нашите решения и действия всеки ден. Ръководейки се от тях, ние се променяме и постигаме целите си.

Стани част от нашия екип днес и научи повече за нещата, които ни мотивират винаги да се стремим да бъдем лидери.

Job offers