Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Who wants you?
с. Радиново
Responsible employer

Фирмената група „Либхер“ е 100% семейна собственост и е световен производител с над 48.000 сътрудници, които допринасят за технологичния напредък в различните ѝ отрасли.

Вече над 70 години стремежът към иновации и безкомпромисният ангажимент на „Либхер“ към качеството са гаранция за доволни клиенти във всички продуктови области.

„Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД е част от фирмената група и принадлежи към направлението за бяла техника, което е лидер в сектора. В производствената ни база край Пловдив вече над 20 години се произвеждат широка гама от висококачествени хладилници и фризери за домакинска употреба.

От момента на своето основаване в България фирмата се развива динамично и през 2020 година постигнахме рекордно производство от над 1 млн. уреда. В момента при нас работят над 2000 сътрудници.

Кое е това, което прави работата в „Либхер“ толкова специална?
Какво вдъхновява нашите сътрудници в ежедневната им работа?

Работата в „Либхер“ означава да се концентрираш върху важните неща, разчитайки на силна подкрепа, както и да изпитваш удовлетворение от създаването на вдъхновяващи продукти. Нашето мото като работодател отразява точно това:

One Passion. Many Opportunities.

Свързва ни страстта към техниката и решителността да предлагаме изключителни продукти на клиентите си. Същевременно всеки има свободата да реализира своите идеи и да вдъхновява с продукти от нова генерация, отличени с престижни награди.

Job offers