Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Who wants you?

Компания „Юпитер Холдинг” АД е сто процента българско предприятие с частен капитал. Холдингът разполага със завод за производство на метални конструкции, производствена база за ограничителни системи за пътни превозни средства и три завода за горещо поцинковане. В предприятията ни работят над 320 висококвалифицирани служители и работници. Фирмите в холдинга разполагат със следните мощности:
Юпитер 05 ООД е със седалище и адрес на управление България, град Пловдив, Околовръстен път кв.Коматево, имот 15006.Основана е през 1990 г. с основен предмет на дейност производството и монтаж на стоманени предпазни огради, метални парапети и метални конструкции.
„Юпитер Метал” ООД е учредена през 2000г. в гр.Пловдив, със седалище гр. Пловдив, кв. Коматево, Околовръстен път, имот 15006. На площ от 38 600кв.м. се разположени административна сграда на три етажа с магазин за метали, модерна складова база, цех за студена обработка на метални профили.
Завод за горещо поцинковане е предприятие, намиращо се до град Пловдив попътя за Асеновград на терен с обща площ от 25,200 кв.м., а застроената производствена площ е 6,200 кв.м. В завода е разположена най-голямата вана за горещо поцинковане в България – дължина 13 м, широчина 1,6 м, и дълбочина 3,2 м, а годишният капацитет на производството е около 50 000 тона.
СПА Хотел Персенк 5* – в сърцето на Родопите, на 198 км от София, на 87 км от Пловдив, на 35 км от Пампорово и на 45 км от Смолян, в очарователния град Девин, се намира SPA Hotel PERSENK. Девин е разположен на 710 метра надморска височина, сгушен във величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух.

Job offers