Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Who wants you?
бул. Цар Освободител 25, хотел Орбита, гр. Варна
Responsible employer

Ние сме Happy Bar & Grill“ – най-голямата българска верига ресторанти с 23 заведения в България, 3 в Барселона и 1 в Лондон.

Заедно с тях в портфолиото ни са премиум ресторантите Captain Cook, а наскоро отворихме и първите заведения от новата ни верига италиански ресторанти Burrata.

Създадена в навечерието на Коледа през 1994 година, в своята дълга история веригата Нарру е печелила стотици престижни български и международни награди, сред които и най-голямото признание за нас, защото идва директно от клиентите ни - да бъдем любима марка на българите цели 12 поредни години.

Това признание дава истински смисъл на нашата работа.

Усмивката, грижата и уважението са нашите основни ценности, които ни превръщат в сплотен екип с мисия – да допринасяме за повече щастливи моменти в ежедневието ни.
Усмивката е същността на Нарру културата. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения помежду си.

Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.

Уважението е основата на всяка успешна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.

Приятелската атмосфера и общуване без излишни формалности, професионалното въвеждащо обучение, възможността за кариерно развитие и множеството мотивационни програми, съчетани с навременно и достойно заплащане, което ясно да покаже, че умеем да ценим хората си, привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.

Ще се радваме да посрещнем и вас!

Job offers