Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Who wants you?

Mr.Bricolage – 20 години грижа за дома и градината в България

Марката "Mr.Bricolage" е създадена във Франция преди 40 години и до днес магазините с тази марка са сред лидерите на пазара на продукти тип „Направи си сам“ в редица страни по света. 

В България "Mr.Bricolage" присъства от 2000 година. Тогава „Доверие-Брико“ АД, дружеството, което представлява френската търговска марка у нас, отваря първият в страната ни магазин за модерна търговия със стоки „Направи си сам“. Днес веригата "Mr.Bricolage" в България наброява 11 магазина, разположени в 8 града – София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен.

За много българи "Mr.Bricolage" е символ на уютен дом и красива градина. Тук са събрани на едно място всички необходими продукти за ремонт и декорация на дома и градината. Тук във всеки ден от седмицата можеш да разчиташ на приятелско отношение и компетентен съвет, нови идеи, доказано качество и пазарни цени. Това е основната грижа на целия наш екип. 

Дружеството пък се грижи екипът му да е сигурен и спокоен, да има добро заплащане и възможности за обучение и развитие. В "Mr.Bricolage" днес намират своята професионална реализация над 600 човека. Обслужване на клиенти, управление на търговските обекти, маркетинг и комуникации, управление на човешки ресурси, управление на асортимента, логистика, електронна търговия, поддръжка на бизнес софтуер – това са все области, в които нашият екип ежедневно работи, сътрудничи си и се развива. 

За да видиш какво правим, влез в който и да е магазин „Mr.Bricolage“ – това сме ние. Какво ти харесва? Иска ли ти се да промениш нещо? А може би имаш свои идеи за търговията „Направи си сам“? Потърси работа при нас, стани част от нашето семейство и нека се развиваме заедно…