Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Who wants you?
ул. Марин Попов 53, Севлиево
Responsible employer

„Идеал Стандарт – Видима“ АД е компания част от международната група „Идеал Стандарт Интернешънъл“, водещ производител на висококачествени решения за бани в жилищни и обществени сгради. Компанията се намира в гр. Севлиево и включва: Завод за санитарна арматура, Завод за санитарна керамика, Дистрибуционен център, Търговска организация, Център за споделени услуги и IT център.

Компанията е най-големият и стабилен работодател в Централна Северна България с близо 90-годишна история. В нея работят близо 3200 работници и служители, упражняващи над 500 професии.

Фирмата предлага богата социална програма за всички работещи и има ясно изявен обществен ангажимент към региона, като подкрепя здравеопазването, образованието, културата, спорта.

„Идеал Стандарт – Видима“ АД има ясна визия за своята корпоративна отговорност като непрекъснато трансформира дейностите си с мисъл за околната среда и обществото - управление на отпадъците и използване на рециклируеми материали, предприема стъпки към намаляване на въглеродните емисии.

В глобален аспект компанията е полезна на хората с продуктите си за баня, които пестят ценни водни и енергийни ресурси, и осигуряват високо ниво на хигиена. С избора на тези продукти милиони хора изразяват загрижеността си към опазването на околната среда.

Повече информация можете да получите тук:

www.idealstandard.bg

www.vidima.bg

https://blog.vidima.bg/