Кой те иска?

София, ул. Мизия 23

Ligna Group

    Лигна Груп е 20-годишна компания в областта на мебелното обзавеждане с офиси в София, България; Северозападна Англия и с новооткрит офис в Австралия. Въпреки че Лигна е работила за хотелски групи, тя обикновено работи за компании F.F. + E или General Contractors в цяла Европа. Основните и клиенти са във Великобритания, Германия и Франция, плюс нарастващ пазар в Холандия и Скандинавия. През последните няколко години компанията работи и по проекти в Австрия, Швейцария, Чехия, Румъния и др.
     Лигна Груп предлага пълен цикъл от дейности и услуги за успешен и навреме реализиран проект: Разработка на дизайн и концепция; Управление на проекти; Производство и контрол на качеството; Логистика и складиране; Инсталиране и управление.
     Някои от значимите и проекти са: Vintry & Mercer - Лондон; Resorts World -Бирмингам; Хотел Edgbaston - Бирмингам и хотел Ampersand - Южен Кенсингтън Лондон; Хотел Marriott - Букурещ; Хотел Максимилиан - Прага; B&B Хотели в Германия; Хотел Балкан София, Севтополис Павел Баня, Офиси на La Poste, шоуруми на Toyota, Cитроен и Пежо шоуруми, магазини на L’Oreal във Франция и т.н.
     Най-успешният и голям проект във връзка с развитието на нашата компания е Creative Hub - MISSIA 23, където са офисите на Лигна, както и офиси на други компании. MISSIA 23 дава възможност и място за хората да създават, свързват и правят своите идеи възможни.
     През изминалите години Лигна Груп е награждавана неколкократно за успешно реализираните си проекти и дейности. На 27.01.2020г. фирмата бе заслужено отличена с Награда на Германската Икономика в България 2019 – 1во място в категория „Малко и средно предприятие“.

Оферти за работа