Новини

< Назад
19.10.2022

PALFINGER участва в първото събитие на „Bulgaria wants you“ в Благоевград

Водещият световен доставчик на иновативни решения за кранове и повдигащи съоръжения PALFINGER ще вземе участие в първото кариерно събитие на „Bulgaria wants you“ в Благоевград. На 20 октомври в зала „22-ри Септември“ млади бъдещи професионалисти имат възможността да чуят вдъхновяващите истории на мениджмънта на компании от индустрията на знанието, да обменят опит по между си и да открият своята мечтана работа.

PALFINGER ще представи актуалните си работни позиции на специален работодателски щанд на събитието. През 2021 г. австрийската компания създаде свой център за Глобални бизнес услуги (GBS) в София. Центърът покрива всички административни дейности от продажби, доставки и финанси до човешки ресурси, както и обработка на данни и отчетност, за всяка държава където компанията присъства в ЕМЕА региона.

„Това, което ни прави уникални на пазара на GBS в София и България, е че покриваме всяка отделна бек-офис дейност на PALFINGER. Започвайки от класическите финансови позиции през снабдяване, продажби, ние също така имаме поддръжка от второ ниво на SAP, тестери на софтуер (QA) и дори инженери, които разработват нашите кранове. Това дава безпрецедентна възможност за всеки служител в нашата GBS среда да има поглед над всички процеси в компанията и да допринася за развитието им. , сподели Виктор Караджов, мениджър на център за GBS на PALFINGER.

PALFINGER е идеалното място за работа и развитие, заради ориентирания си към хората подход. Талантът, увереността и желанието да създадеш нещо значимо за теб и за компанията са важни за тях. С PALFINGER вашите идеи ще бъдат забелязани и оценени. Ще се развивате в среда, в която имате възможност да изграждате бъдещето на компанията.

Издигни се в кариерата! Избери PALFINGER!

Виж бъдещето си - регистрирай се безплатно и си гарантирай място на:
https://bulgariawantsyou.com/events

Водещият световен доставчик на иновативни решения за кранове и повдигащи съоръжения PALFINGER ще вземе участие в първото кариерно събитие на „Bulgaria wants you“ в Благоевград. На 20 октомври в зала „22-ри Септември“ млади бъдещи професионалисти имат възможността да чуят вдъхновяващите истории на мениджмънта на компании от индустрията на знанието, да обменят опит по между си и да открият своята мечтана работа.PALFINGER ще представи актуалните си работни позиции на специален работодателски щанд на събитието. През 2021 г. австрийската компания създаде свой център за Глобални бизнес услуги (GBS) в София. Центърът покрива всички административни дейности от продажби, доставки и финанси до човешки ресурси, както и обработка на данни и отчетност, за всяка държава където компанията присъства в ЕМЕА региона. „Това, което ни прави уникални на пазара на GBS в София и България, е че покриваме всяка отделна бек-офис дейност на PALFINGER. Започвайки от класическите финансови позиции през снабдяване, продажби, ние също така имаме поддръжка от второ ниво на SAP, тестери на софтуер (QA) и дори инженери, които разработват нашите кранове. Това дава безпрецедентна възможност за всеки служител в нашата GBS среда да има поглед над всички процеси в компанията и да допринася за развитието им. , сподели Виктор Караджов, мениджър на център за GBS на PALFINGER.PALFINGER е идеалното място за работа и развитие, заради ориентирания си към хората подход. Талантът, увереността и желанието да създадеш нещо значимо за теб и за компанията са важни за тях. С PALFINGER вашите идеи ще бъдат забелязани и оценени. Ще се развивате в среда, в която имате възможност да изграждате бъдещето на компанията.Издигни се в кариерата! Избери PALFINGER!Виж бъдещето си - регистрирай се безплатно и си гарантирай място на:https://bulgariawantsyou.com/events