Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Присъедини се към нас

Ние от „Bulgaria Wants You” смятаме всяка община, институция и компания за наш партньор и присъединяването на всеки един от вас за нас е ценно.

Вярваме, че заедно можем много повече.
Затова, ако все още се колебаете дали да се присъедините към общата кауза, сте на правилното място.

Запознайте се с условията за присъединяване за:

Компании

Общини

Нашата мисия

Целта ни е да обединим бизнеса, местната и държавната власт в пилотен проект за привличане на българи от чужбина обратно у нас, както и за задържане на тези, които вече са тук на местния трудов пазар. Включвайки се платформата, като работодател ще получите:

  • Имидж на социално-отговорна компания, която работи за бъдещето на страната.
  • Маркетинг и ПР, не само през самата страница, а и през всички събития, канали и медийни партньори на платформата.
  • Възможност за реклама извън страната.
  • Избор на квалифициран персонал без начисляване на допълнителна такса.

Партньорство

Предлагаме ви партньорство срещу годишна входна такса с персонализиран малък, среден или голям вход, според нуждите и възможностите на компанията, а ние се ангажираме да:

  • публикуваме обяви за работа с включен безплатен брой обяви към всеки пакет;
  • изработим специално видео съдържание и визитка за всяка компания, които да представяме в сайта и на събития в страната и сред българската общност в чужбина;
  • ПР и маркетинг услуги за всяка компания партньор на платформата;

Социална отговорност

Българският бизнес осъзнава, че трябва да направи определени жестове към бъдещите си служители и платформата ще го стимулира за тази крачка.

За всяка обявена свободна позиция, компаниите ще се ангажират с определени услуги, които биха могли да предоставят на бъдещия си служител. Работодателите ще имат свободата сами да определят броя на услугите към потребителите на платформата за всяка търсена позиция. 

Снежана Книш
Снежана
Книш
Sales
Яна Грудева
Яна
Грудева
Sales

Нашата мисия

Нашата цел е да обединим бизнеса, местната и държавната власт в пилотен проект за привличане на българи от чужбина обратно у нас, както и за задържане на тези, които вече са тук на местния трудов пазар.

Желанието ни е да работим с всички институции и общини с развита индустрия, добър (за средния за страната) стандарт на живот, и местен бизнес, който вече усеща реална нужда от продукта, който ние предлагаме.


Ще представим всяка община цялостно с всички възможности за пълноценен живот, туризъм, инвестиции, кариерно развитие, среда, подходяща за създаване на деца и политики, стимулиращи семейното планиране. Това ще постигнем, чрез създадени специално за целта аудио-визуални материали, които ние ще изработим, медийно отразяване и популяризиране в каналите на платформата у нас и в чужбина.


Включвайки се като партньор на платформата, получавате имиджова реклама в и извън страната, а България - човешки потенциал за развитие, защото хората и идеите са капитала на 21-ви век.

Повече информация за всички възможности за партньорство, ползите и начина на присъединяване, можете да получите  от нашия екип в контактите по-долу.

Снежана Книш
Снежана
Книш
Sales
Яна Грудева
Яна
Грудева
Sales