Bulgaria wants you logo
Партньори

Медийни партньори

bTV Media Group image

bTV Media Group

bTV Media Group е водещият източник на информация, с най-високо доверие и предпочитано място за позитивно развлечение на българския пазар.

МЕНИДЖЪР.NEWS image

МЕНИДЖЪР.NEWS

"МениджърНюз" е новинарски сайт на списание „Мениджър”, които оперативно и безпристрастно представят новините от управлението на компаниите, маркетинга, бизнеса, страната, Европа и света.

Sportal Media Group image

Sportal Media Group

Sportal Media Group е една от водещите интернет медийни групи на българския пазар. 10 години след основаването на Sportal.bg компанията управлява портфолио от 40 уеб сайта и над 45 фен страници в социални мрежи.

TOPNOVINI.BG image

TOPNOVINI.BG

Актуална, точна и безпристрастна информация. Topnovini.bg - Важното за теб!

KMETA.bg image

KMETA.bg

Порталът на българските общини www.kmeta.bg е първата и единствена национална медия, посветена на местната власт, която представя в детайли работата на всичките 265 общини в България.

Идея Комм image

Идея Комм

Идея Комм разполага с най-голямата мрежа от рекламни съоръжения, покриващи повече от 20 града в страната и републиканската пътна мрежа. Поставени са на ключови места, характеризиращи се със силен трафик.

Метрореклама image

Метрореклама

Метрореклама – компания за реклама извън дома, която няма аналог в българското медийно пространство.

Институции

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия image

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

Визията на ИАНМСП пряко кореспондира с визията на Министерството на икономиката и е принос за провеждането на интегрирана политика за подобряване на конкурентоспособността на българските предприятия.

Министерство на външните работи на Република България image

Министерство на външните работи на Република България

Ситуационен център 02 948 2404 crisis@mfa.bg Консулски отношения 02 948 2365 consular@mfa.bg Приемна за граждани 02 948 2018 Понеделник - петък от 09:00 до 17:30 ч.

Организации

ДНК - Движение за национална кауза image

ДНК - Движение за национална кауза

ДНК работи активно за реализиране на идеи, проекти и кампании по две основни теми, които засягат демографската криза в България – ниската раждаемост и високата емиграция, които според ООН ни правят най-бързо топящата се нация в света.

Ligna Group image

Ligna Group

Лигна Груп предлага пълен цикъл от дейности и услуги за успешен и навреме реализиран проект: Разработка на дизайн и концепция; Управление на проекти; Производство и контрол на качеството; Логистика и складиране; Инсталиране и управление.

Уча.се image

Уча.се

Уча.се е Образователен сайт №1 на България с уроците за училище на интересен и разбираем език. В Уча.се има над 16 000 видео урока и теста по всички общообразователни предмети от 1. до 12. клас, както и такива по чужди езици, предприемачество, финансова грамотност и много други.

Colibra image

Colibra

Colibra е сред най-новите бързо развиващи се “fintech” (финансово-технологични) компании в България, специализираща в областта на самолетните компенсации при закъснели или отменени полети.

Тук-Там image

Тук-Там

Тук-Там се стреми да изгради най-голямата мрежа на българи по света, която позволява на потребителите и членовете да са свързани едни с други и с България от всяка част на света.

Career show image

Career show

Кариерното изложение на България за квалифицирани кадри и топ таланти. 200+ топ работодатели, 5000+ квалифицирани кадри, 40+ съпътстващи активности.

RE:TURN image

RE:TURN

RE:TURN прави мост между успешните български предприемачи, инвеститори и неправителствените организации в страната, с българската диаспора в чужбина.

eDesign image

eDesign

eDesign е уеб дизайн и дигитална агенция, носител на най-престижните награди за уеб дизайн в света – AWWWARDS, Webby Awards, FWA, CSSDA, Lovie Awards и др. eDesign е избирана за Уеб агенция на годината в България 7 пъти.

What if image

What if

What If е дигитална агенция от ново поколение, движена от страстта към иновации и високи технологии. Ние съчетаваме уникална креативна визия с неповторимо визуално съдържание.

MEmotion image

MEmotion

MEmotion е бутикова творческа и стратегическа маркетинг и бранд агенция за онлайн и интегрирани маркетинг услуги.

Moving turtles image

Moving turtles

Moving turtles предлагат услуги по релокация, създадени така, че да отговорят на уникалните ти нужди.

BWY logo

Присъедини се към каузата!