Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

За нас и екипа

BULGARIA WANTS YOU е Employer Branding медия платформа, която обединява в един сайт възможности за работа, информация за стандарта, средата и начина на живот в региона на бъдещата месторабота на своите потребители. 

Създава имиджово съдържание за своите партньори и ги превръща в лидери за прилагането на добри работодателски практики.

BULGARIA WANTS YOU е ново поколение платформа за кариерно и имиджово развитие. Тя е частна инициатива, разработена от Сдружение ДНК и се осъществява основно в партньорство с бизнеса, както и с подкрепата на много общини и институции.
В нашата платформа ще намериш нови възможности за своя бизнес, както и за теб самия.
Днес сме свободни и достатъчно мобилни, за да пробваме и избираме различни посоки за своето бъдеще. Независимо дали ще решиш да останеш или да заминеш, тук можеш да намериш своята причина защо да избереш България.
Защото България те иска!

BWY logo

Присъедини се към каузата!


Co-Founder of DNA and Bulgaria Wants You

Co-Founder of DNA and Bulgaria Wants You

Chief Operating Officer

Senior Project Manager

Sales Manager

Sales

Digital Brand Manager

Video Editor

Video editor

Другите за нас

Милена Караилиева - "Кауфланд България"

„За трета поредна година Kaufland активно подкрепя каузата, стартирана от Bulgaria Wants You. Вратите ни са отворени за талантливите българи навън, които искат да се реализират в България. Няма нищо по-убедително и силно от личния пример, доказан на практика в опита на хора от екипа ни, намерили своето място сред разнообразието от възможности за развитие, които Kaufland предлага."

Милена Караилиева - "Кауфланд България", директор „Човешки ресурси“
Бисерка Янева - „Асарел-Медет“ АД

„Видеата са направени много професионално и достигат до хора от цял свят, което ни кара да бъдем по-уверени, защото това е лицето на България пред света.“

Бисерка Янева - „Асарел-Медет“ АД, Human Resources Director
Галина Петрова - Кока-Кола ХБК

„Хубавите видеа, които правите, са много вдъхновяващи и визитките, които заснехме с вас, накараха много хора да се докоснат до историята на служителите ни!„

Галина Петрова - Кока-Кола ХБК, Employer Branding
Живко Тодоров

За мен е чест и привилегия Стара Загора да бъде сред първите общини, партньори на платформата и съм горд с готовността на работодателските организации в областта да се включат в тази толкова нужна инициатива.

Живко Тодоров, кмет на община Стара Загора
Йоана Атанасова - Modis България

„Много сме доволни от видео съдържанието и високото му качество. Получихме и обратна връзка от кандидати в Modis и от хора, които вече работят при нас.“

Йоана Атанасова - Modis България, Employer Branding Lead
Д-р Бойко Таков

"Един от приоритетите в дейността на Агенцията е да подпомага и насърчава българския бизнес, както и да подкрепя национални каузи. ИАНМСП изразява своята подкрепа към инициативата, както и интерес към демографския проблем на съвременна България."

Д-р Бойко Таков, изп. д-р на ИАНМСП
Десислава Табакова - Milestone Systems

„Посланието, което се съдържа в тези видеа, е много ясно. Вижда се как България наистина има възможност за човек, който е наистина целеустремен и вярва в собствените си знания и способности. Такъв човек може да успее!“

Десислава Табакова - Milestone Systems, Site Operations Manager
Мария Кирова - Liebherr

„Видео съдържанието ни върши отлична работа!“

Мария Кирова - Liebherr , Recruitment Specialist