Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Bulgaria wants you

e частна инициатива и се осъществява основно в партньорство с бизнеса, както и с подкрепата на много общини и институции.Това е първата по рода си мултимедийна платформа с предложения за работа, която комбинира богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие с подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните райони на България.

"Живот и кариера - защо в България" предстои в София на 12 юни 2021.

Очакваме ви в Sofia Event Center, за да ви срещнем с едни от най-вдъхновяващите българи, които ще споделят своите истории за успеха и ще дадат ценни съвети как да се реализираш и да бъдеш щастлив в родината.

Очаквайте информация и за предстоящите събития в Европа през 2021 година.

Намери причина да се върнеш или да останеш.

България те иска!

 

Поради големия интерес и спазването на противоепидемиологичните мерки, местата за събитието „София: Живот и кариера – защо в България“ са вече изчерпани, а регистрацията прекратена.
Ако имаш интерес към конкретна тема, лектор или компания, заповядай в Sofia Event Center на 12 юни и провери на място за свободни места. При наличието на такива, ще допускаме хора без предварителна регистрация. Събитието е целодневно.

Събития

Мадрид
Мадрид
Очаквайте през 2022
Лондон
Лондон
Очаквайте през 2022
Бургас
Бургас
06.11 2021
Пловдив
Пловдив
27.11 2021
10:00ч.