Кой те иска?

бул. Свобода 65A , Пловдив

Delasport

Delasport е международна софтуерна компания, която предоставя цялостни решения и услуги в iGaming индустрията за оператори по целия свят.

Вярваме, че с постоянните иновации и усилията, които полагаме, можем да наложим нови тенденции в света на онлайн развлеченията и спортните залагания. Доверието и съвършенството са в основата на всичко, което правим и всичко, което сме.

С повече от 280 служители, ние имаме офиси в България, Малта, Гибралтар и Украйна.

Работата в Деласпорт е предизвикателна, възнаграждаваща и вълнуваща, като тя предоставя страхотни възможности на талантливи професионалисти да подобрят своя опит и умения.

Ние поддържаме равна управленска култура, при която всеки се насърчава да споделя своите идеи и да дава възможност за професионално развитие, съобразени с развитието и амбицията на всеки член на екипа поотделно.

От програмисти от висок клас, UX специалисти до маркетолози, брокери и експерти по обслужване на клиенти, нашият екип в Деласпорт се разраства все повече и повече, като компанията продължава да расте и да търси нови творци, които да се присъдинят към нашето голямо семейство.

Гордеем се с това, че нашите офиси отговарят на всички условия, работата да бъде истинско удоволствие – разполагаме с висок стандарт на оборудване, удобна офис среда, най-висок клас технически средства и мениджмънт, който се грижи за това компанията да извлече най-доброто от всеки един служител. Говорейки за нашите служители, те се възползват от куп предимства – допълнителна медицинска застраховка, безплатни обучения, здравословна храна в офисите, МултиСпорт карти, тиймбилдинги и други събития през цялата година.

Оферти за работа