Новини

< Назад
01.03.2023

Първа инвестиционна банка - един различен работодател

Когато говорим за работа в банка, не става въпрос само за финансови анализи и математически модели.
Доказателство за това са Роси и Кирил – цветни, различни и креативни личности, които са успешни професионалисти в Първа инвестиционна банка.

Киро е запален моторист и скиор. Харесва хубавите и бързи коли с всички екстри. Силната му страна са числата – умее да прави с тях чудеса. Аналитичен и прагматичен, с интереси в сферата на финанси, геополитика и глобална икономика.
Роси се интересува от мода. Обича да чете, непрекъснато. Повече от четенето обича децата си - счита ги за свое най-голямо постижение. Отличава колите само по цвят. Не харесва особено съвременните технологии, но пък се справя добре с хората - умее да ги вижда, без да ги гледа, и да ползва думите не само да каже, но и да направи.
Това, което свързва Киро и Роси, е мястото, където работят: Fibank - един различен работодател.
„Във Fibank споделяме преживявания и сбъдваме мечтите си. Всеки ден създаваме общи планове и идеи и се чувстваме като съмишленици.“
Това, което отличава Fibank от останалите работодатели, твърдят Киро и Роси, е уникалният екип от различни и уникални личности.
„При нас можеш да бъдеш себе си и това е основна предпоставка да дадеш и получиш не просто най-доброто, а максималното”.
Презентацията, която Росица Кузманова, директор Управление на човешкия капитал и Кирил Игнатов, директор Клонова мрежа представиха на кариерния форум „Пловдив: Кариера и живот – защо в България?“, предизвика голям интерес, искрено забавлява публиката и същевременно я накара да се замисли за професионално бъдеще в Първа инвестиционна банка. Веднага след нея екипът им запозна всеки гост с възможностите за работа, които банката предлага.

Когато говорим за работа в банка, не става въпрос само за финансови анализи и математически модели.Доказателство за това са Роси и Кирил – цветни, различни и креативни личности, които са успешни професионалисти в Първа инвестиционна банка.Киро е запален моторист и скиор. Харесва хубавите и бързи коли с всички екстри. Силната му страна са числата – умее да прави с тях чудеса. Аналитичен и прагматичен, с интереси в сферата на финанси, геополитика и глобална икономика.Роси се интересува от мода. Обича да чете, непрекъснато. Повече от четенето обича децата си - счита ги за свое най-голямо постижение. Отличава колите само по цвят. Не харесва особено съвременните технологии, но пък се справя добре с хората - умее да ги вижда, без да ги гледа, и да ползва думите не само да каже, но и да направи.Това, което свързва Киро и Роси, е мястото, където работят: Fibank - един различен работодател.„Във Fibank споделяме преживявания и сбъдваме мечтите си. Всеки ден създаваме общи планове и идеи и се чувстваме като съмишленици.“Това, което отличава Fibank от останалите работодатели, твърдят Киро и Роси, е уникалният екип от различни и уникални личности.„При нас можеш да бъдеш себе си и това е основна предпоставка да дадеш и получиш не просто най-доброто, а максималното”.Презентацията, която Росица Кузманова, директор Управление на човешкия капитал и Кирил Игнатов, директор Клонова мрежа представиха на кариерния форум „Пловдив: Кариера и живот – защо в България?“, предизвика голям интерес, искрено забавлява публиката и същевременно я накара да се замисли за професионално бъдеще в Първа инвестиционна банка. Веднага след нея екипът им запозна всеки гост с възможностите за работа, които банката предлага.