Новини

< Назад
17.02.2023

1000 пловдивчани бяха част от събитието „Кариера и живот – защо в България?“

В Пловдив се състоя първото ни събитие за 2023 година. „Кариера и живот– защо в България?“ естествено се превърна в най-големия кариерен форум в града, като събра близо 1000 пловдивчани заедно. Те се срещнаха освен с основателите на платформата – Иван Христов и Андрей Арнаудов и с Нешка Робева, Светослав Иванов и Александър Сано, които бяха лектори на форума. Всички те разказаха своите истински истории по пътя към успеха, за да мотивират гостите да не напускат родината си. Част от събитието бе и кариерно изложение с 33 щанда на български и международни компании, които предлагат конкретни позиции за развитие у нас.

 „Всеки път истински се вълнувам, че успяваме да събираме толкова хора на нашите кариерни форуми. Това са млади, образовани българи, които имат амбицията и желанието да останат в родината си.” - споделя Андрей Арнаудов.

По време на събитието бе официално обявено и партньорството между Bulgaria Wants You и Тракия Икономическа Зона. „За нас ключовата дума е доверие, което в годините спечелихме по отношение и на работодателите, и на хората. Инициативата Bulgaria Wants You обаче спечели нашето доверие, защото е реално работеща и функционираща платформа за задържане и привличане на младите хора у нас.“ - каза Пламен Панчев, изпълнителен директор на ТИЗ.

Другият официален партньор на събитието „Кариера и живот – защо в България?“ бе община Пловдив, която бе представена от заместник-кметa по бизнес развитие и образование Стефан Стоянов. „България те иска“ е една патриотична инициатива с модерен облик, което мотивира общината да се включи като неин партньор още при създаването ѝ. Пловдив бележи демографски ръст и една от причините за това е фактът, че тук хората могат да си намерят качествена работа.“

Следващите събития „Кариера и живот  – защо в България?“ ще се състоят на 02 април в Лондон и на 11 юни в София, а bTV Media Group е основен техен медиен партньор.

В Пловдив се състоя първото ни събитие за 2023 година. „Кариера и живот– защо в България?“ естествено се превърна в най-големия кариерен форум в града, като събра близо 1000 пловдивчани заедно. Те се срещнаха освен с основателите на платформата – Иван Христов и Андрей Арнаудов и с Нешка Робева, Светослав Иванов и Александър Сано, които бяха лектори на форума. Всички те разказаха своите истински истории по пътя към успеха, за да мотивират гостите да не напускат родината си. Част от събитието бе и кариерно изложение с 33 щанда на български и международни компании, които предлагат конкретни позиции за развитие у нас. „Всеки път истински се вълнувам, че успяваме да събираме толкова хора на нашите кариерни форуми. Това са млади, образовани българи, които имат амбицията и желанието да останат в родината си.” - споделя Андрей Арнаудов.По време на събитието бе официално обявено и партньорството между Bulgaria Wants You и Тракия Икономическа Зона. „За нас ключовата дума е доверие, което в годините спечелихме по отношение и на работодателите, и на хората. Инициативата Bulgaria Wants You обаче спечели нашето доверие, защото е реално работеща и функционираща платформа за задържане и привличане на младите хора у нас.“ - каза Пламен Панчев, изпълнителен директор на ТИЗ.Другият официален партньор на събитието „Кариера и живот – защо в България?“ бе община Пловдив, която бе представена от заместник-кметa по бизнес развитие и образование Стефан Стоянов. „България те иска“ е една патриотична инициатива с модерен облик, което мотивира общината да се включи като неин партньор още при създаването ѝ. Пловдив бележи демографски ръст и една от причините за това е фактът, че тук хората могат да си намерят качествена работа.“Следващите събития „Кариера и живот  – защо в България?“ ще се състоят на 02 април в Лондон и на 11 юни в София, а bTV Media Group е основен техен медиен партньор.