News

< Back
14.09.2023

Стилиян Петров ще бъде лектор на Bulgaria Wants You във Виена

Стилиян Петров

Bulgaria Wants You ще проведе своя първи форум за кариерно развитие във Виена на 04.11.2023г.

Водещи на събитието ще бъдат основателите на платформата – Иван Христов и Андрей Арнаудов, а първият официално обявен гост-лектор е футболистът Стилиян Петров. Рекордьорът по мачове с националния отбор на България ще дебютира в ролята на мотиватор от сцената на форума „Кариера и живот – защо в България?“. 

Когато приех поканата на Иван и Андрей да бъда лектор на Bulgaria Wants You, ми направиха силно впечатление техните думи. Ще цитирам по памет: 

„Единственото, което казваме на българите по света, е че през XXI век няма еднопосочен билет. В случая тези българи имат право да бъдат информирани за реалната обстановка и качество на живот в родината си.“ 

Това е и моя лична кауза. Думата “ България” ми дава корени, идентичност и емоционална привързаност. Ето защо за мен ще бъде повод за радост, ако с думите си успея да накарам дори един млад българин да се завърне в родината си и да се реализира тук.

Форумът в австрийската столица е напълно безплатен, но изисква задължителна регистрация на адрес: https://bulgariawantsyou.com/events 

На него се очакват над 1000 българи, живеещи зад граница, и десетки компании, които ще търсят своите нови служители на място.

Bulgaria Wants You ще проведе своя първи форум за кариерно развитие във Виена на 04.11.2023г.Водещи на събитието ще бъдат основателите на платформата – Иван Христов и Андрей Арнаудов, а първият официално обявен гост-лектор е футболистът Стилиян Петров. Рекордьорът по мачове с националния отбор на България ще дебютира в ролята на мотиватор от сцената на форума „Кариера и живот – защо в България?“. Когато приех поканата на Иван и Андрей да бъда лектор на Bulgaria Wants You, ми направиха силно впечатление техните думи. Ще цитирам по памет: „Единственото, което казваме на българите по света, е че през XXI век няма еднопосочен билет. В случая тези българи имат право да бъдат информирани за реалната обстановка и качество на живот в родината си.“ Това е и моя лична кауза. Думата “ България” ми дава корени, идентичност и емоционална привързаност. Ето защо за мен ще бъде повод за радост, ако с думите си успея да накарам дори един млад българин да се завърне в родината си и да се реализира тук.Форумът в австрийската столица е напълно безплатен, но изисква задължителна регистрация на адрес: https://bulgariawantsyou.com/events На него се очакват над 1000 българи, живеещи зад граница, и десетки компании, които ще търсят своите нови служители на място.