Кой те иска?

Русе 7009, ул. Индустриален парк 19

Witte Automotive

WITTE Automotive е германска компания, създадена преди 120 години като производител на ключалки за куфари. През 30-те години на миналия век започва да прави дръжки за врати и ключалки за популярните Volkswagen костенурка, след което се преориентира изцяло към автомобилния сектор. В момента WITTE Automotive има общо шест производствени предприятия - три в Германия, две в Чехия и едно в България.

ВИТТЕ Аутомотив България (ВАБ) е дъщерно дружество на немската компания WITTE Automotive GmbH. Към момента семейството на ВАБ е почти 1200 души.

ВИТТЕ Аутомотив България” произвежда четири основни вида продукти. Първата голяма група са размерни компенсатори, които се монтират на различни модули в автомобила (фарове, предните табла и т.н.) и компенсират грешките, които се получават при асемблирането на автомобила. Заводът прави и заключващи комплекти (ключалки и ключове за достъп), за които основните клиенти са Ford и Volvo. В листата влизат също ключалки за седалки, ключалки за предните капаци и системи за задни камери на автомобилите.

ВИТТЕ Аутомотив България произвежда продукция за над 130 индивидуални клиента, като я доставя на над 350 клиентски завода по цял свят (без Австралия). Най-големите ни клиенти са: Volkswagen, Audi, BMW, Daimler, Toyota, Volvo, General Motors и др. Месечно над 7,5 милиона продукти се изнасят към клиентите. Заводът се радва на успешни резултати за качество, ефективност, клиентска удовлетвореност и безспорно е най-добрият в Германската група.

След 14 годишното си съществуване, компанията се превърна във водеща производствена фирма в направлението доставка на автомобилни части в страната. ВИТТЕ Аутомотив България е един от най-надеждните работодатели в Русенска област. На своите служители предлага широк социален пакет и отлични условия за работа. Доказателства за това са наградите, които печели през годините – „Работодател на годината за регион Русе“ за 2022 и 2018, три Сертификата клас А от Агенцията за инвестиции, Отлични резултати в сферата на безопасността и здравето при работа“, „Най-зелена компания в България/Принос към зелена идея“, “TRUE LEADERS” и др.

Оферти за работа