Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
пл. Света Неделя 7, София Център за контакт с клиенти: 0700 1 84 84
Отговорен работодател

УниКредит е успешна паневропейска търговска банка с опростена структура със здрави корени в корпоративното и инвестиционното банкиране, която предоставя уникална мрежа в Западна, Централна и Източна Европа на своята растяща клиентска база.
УниКредит предлага местна и международна експертиза за водещи на пазара продукти и услуги на 13 основни пазара чрез своята европейска банкова мрежа в Италия, Германия, Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия и Словения. Използвайки международна мрежа от представителства и клонове, УниКредит обслужва клиенти в други 18 страни по света.
Ние отговаряме на истинските потребности на клиентите с реални решения, които са базирани на синергия между нашите бизнеси: корпоративно и инвестиционно банкиране, търговско банкиране и управление на богатството.
УниКредит затвърждава позицията си на едно от най-добрите места за работа в страната, като за четвърта поредна година печели отличието “Топ работодател” в Европа. Призът се връчва в началото на всяка година от базирания в Амстердам Top Employers институт, които отличава компаниите с доказани HR практики и политики.
Получаването на отличието „Топ работодател“ в Европа и тази година показва как дори в настоящите много сложни и трудни времена УниКредит продължава да бъде фокусирана върху подпомагането на развитието на служителите и осигуряването на работна среда, в която всички да се чувстват ангажирани и да работят активно.

Предложения за работа