Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
София, ул. Сребърна 14, ет.2
Отговорен работодател

Уча.се е продуктова компания, създадена през 2012 г., обявена за образователната платформа №1 на България с уроците за училище на интересен и разбираем език. Със своите над 23 000 видео урока, теста и преговори с мисловни карти сайтът и мобилното приложение на Уча.се помагат на всички ученици от 1. до 12. клас да повишат успеха си, да се забавляват и да имат повече свободно време. До момента уроците са изгледани над 80 000 000 пъти от над 1 000 000 регистрирани ученици, учители, родители и студенти.
През 2020 г. екипът на Уча.се създава и образователната платформа eduboom – международната версия на Уча.се. До момента eduboom.ro се развива в Румъния, eduboom.es в Испания и eduboom.it в Италия, като всички учебни материали са съобразени с учебната програма и образователните изисквания в съответната държава.
За да продължава да създава качествено съдържание и да подобрява продукта си, компанията разчита на силен екип от специалисти – проектни мениджъри, аниматори, монтажисти, програмисти, озвучители, сценаристи, учители, маркетинг специалисти и куп други ангажирани в процеса хора. В началото екипът наброява 2-3 души, а днес - над 300, като повечето са ситуирани в офисите на Уча.се в София и Варна, а скоро и в Русе! Уча.се вярва, че именно силният и мотивиран екип от професионалисти е ключът към успеха, затова не спира да инвестира в своите служители. Освен с мисията си, компанията привлича и задържа хората си със своята култура, изцяло изградена около споделени ценности и визия, с възможности за личностно и професионално израстване, както и със стимулиращи придобивки за всяка година работа в компанията. Това печели на Уча.се отличието "Най-добър работодател в сферата на
образованието" през 2021 в класацията на Career show awards.

Защо е специално да работиш в Уча.се:

  • Ставаш водеща част от каузата да подобряваме образованието!
  • Решаваш реални проблеми и виждаш бързо резултата от усилията си!
  • Печелиш важно място в силен екип, който ти помага да се развиваш!

Ако търсиш ново предизвикателство и имаш нужда от вдъхновяваща работа, разгледай
отворените позиции в Уча.се! Екипът се разраства постоянно и възможностите за развитие
стават все по-големи!

Предложения за работа