Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
https://persenk.eu/
Отговорен работодател

В сърцето на Родопите, в очарователния град Девин, се намират 5-звездният СПА Хотел ПЕРСЕНК и Термален аквапарк ПЕРСЕНК. За семейна почивка или бизнес мероприятие хотелът предлага уютна атмосфера и стил, изключително спокойствие, комфорт, богата кухня с местни ястия и разнообразна колекция от ароматни вина.

За кратко време от откриването си хотелът печели няколко авторитетни награди. Тези престижни отличия мотивират допълнително екипа на хотела да предоставя на гостите и приятелите си едно наистина професионално обслужване, в духа на прословутото родопско гостоприемство, с желанието всеки един клиент да се почувства специален. Посетителите се радват на запомнящи се моменти и петзвезден лукс, които ПЕРСЕНК - перлата на Родопите им предлага целогодишно.

Термален аквапарк ПЕРСЕНК е със съвременна визия, съчетана с модерни решения в туризма. Част от предимствата му са минералната вода от находище Беденски бани и неговото местоположение – намира се в Западни Родопи и за кратко време се превърна в любимо и предпочитано място за летни забавления, както и за провеждането на корпоративни и светски мероприятия, семейни тържества и сватби.

Служителите на СПА хотел ПЕРСЕНК и Термален аквапарк ПЕРСЕНК отиват всеки ден на работните си места, изпълнени с ентусиазъм и вдъхновение. Те вярват, че вършат нещо изключително значимо като техните усилия са насочени към определена обща цел. Мениджмънтът на компанията от своя страна се стреми всекидневно да мотивира всички тези хора с внимание, разбиране и различни социални жестове към тях.

СПА хотел ПЕРСЕНК и Термален аквапарк ПЕРСЕНК се намират в изключително тих и красив регион, предлагащ на хората в града, освен работа, така и жадуваното от всички спокойствие за тях и семействата им.

Сферата на туризма обединява на едно работно място служители от цялата страна. За тази цел ръководството на СПА хотел ПЕРСЕНК и Термален аквапарк ПЕРСЕНК осигурява безплатно настаняване и изхранване за своите кадри, които идват от други населени места. За всеки новопостъпил служител е предвидено обучение, чрез което се доусъвършенстват знанията и уменията му. Развиват се кадри в сферите на обсужването, на кулинарното изкуство и мениджмънта. В СПА хотел ПЕРСЕНК и Термален аквапарк ПЕРСЕНК израстването в йерархията не е мираж. Всеки способен и доказал се служител е оценен адекватно и приносът му за компанията се възнаграждава от ръководството. Ако по някаква причина работник се чувства разколебан дали да продължи професионалния си път в ПЕРСЕНК, той бива изслушан, посъветван и получава нужната му подкрепа от ръководството на хотела. Всеки служител е ценен и се цели неговото запазване в екипа. Хотелът се гордее със служители, които дори единадесет години след отарянето му, са все още част от колектива. ПЕРСЕНК създава кадри, които дори след напускането си, подължават да се реализират успешно на последващите си професионални поприща.

 

Предложения за работа