Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
София, ул. Илиянско шосе №16
Отговорен работодател

Ние сме Софарма – най-голямата българска фармацевтична компания. Нашата история започва преди 90 години и за това време се утвърдихме като пример за качество, надеждност, стабилност и прозрачност. Три години престижната класация К:100 на вестник Капитал ни класира като най-добра компания в България.

Да се грижим за хората като подобряваме качеството им на живот е това, което ни движи. Така, днес присъстваме на 40 пазара в света и имаме 8 производствени завода в България и един в Украйна.

Нашето портфолио включва над 250 продукта, сред които оригинални и генерични такива. Амбицията ни е да бъдем любимият избор на всяко едно поколение и да се грижим за добруването му, затова непрекъснато подобряваме своите решения и инвестираме в нови технологии.

Но това, с което се гордеем най-много, е нашият екип от над 2000 служителя, които оперират в различни държави. Грижим се един за друг, помагаме си, отнасяме се справедливо, защото знаем, че това ни прави силен екип. Именно екипният дух и експертния ни подход всяка година ни нареждат сред най-желаните работодатели от българските студенти, според единственото по рода си проучване у нас Graduate Survey.

Предложения за работа