Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
гр.София, бул. Княгиня Мария Луиза №2, ет.6
Отговорен работодател

Sellercloud е основана през 2010 г. от главния изпълнителен директор Джеръми Грийнбърг в Ню Джърси като клиентски ориентирано решение за справяне с предизвикателствата пред онлайн търговците от цял свят. В качеството си на програмист Джереми дълго време консултира множество бизнеси, които се опитват да продават своите продукти в Amazon и eBay. С течение на времето той разпознава нуждата от софтуерен продукт, който безпроблемно да ръководи отделните операции на търговците и да им помага да развиват бизнеса си.

С помощта на собствения си опит в е-комерс индустрията и обратната връзка, която получава от клиентите си, Джереми разработва мощна и гъвкава платформа, която нарича Sellercloud. След множество разширения на бизнеса и търсене на кадри, Джереми се озовава в България, където намира екип от софтуерни професионалисти, които помогнаха на бизнеса да продължи своето прогресивно развитие.

Става ясно, че платформата предоставя нещо, което никой друг софтуер за електронна търговия не позволява. Sellercloud предлага стабилно и богато на функции решение, което може да побере фирми от всякакъв размер, търгуващи в широк спектър от индустрии.

От самото си създаване Sellercloud постоянно използва експертния опит на своите служители в индустрията, за да предостави на клиентите си иновативни и необходими на бизнеса функции. Стотици компании по света вече управляват своите операции за електронна търговия чрез Sellercloud.

Не бихме могли да направим всичко това без нашия страхотен екип от квалифицирани софтуерни инженери, ентусиазирани Customer support агенти и дизайнери. Ето защо за нас е много важно да създадем положителна работна среда, в която хората свободно да колаборират по между си и да израстват заедно.

Въпреки солидната клиентска база от стотици бизнеси, ние в Sellercloud полагаме усилия да създадем разчупена и отворена start up работна атмосфера. Стремим се да предоставим на нашите служители пространство и подкрепа в процеса на работа на всяка крачка от тяхното кариерно развитие.

Силно вярваме, че щастливите и удовлетворени хора вършат по-добра работа. Затова и правим всичко възможно да създадем пространство, в което се подхранват креативността и отворената комуникация; където хората са свободни да изразяват мнението и компетенцията си и не се страхуват да грешат.

Предложения за работа