Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
София, жк. Младост 4
Отговорен работодател

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, енергийната инфраструктурата и индустрията. С присъствие в над 100 държави, Schneider Electric е лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизацията. Вярваме, че хората и партньорите са това, което прави Schneider Electric успешна компания и че стремежът ни към иновации и устойчивост гарантира, че електроенергията е достъпна  навсякъде, за всеки и по всяко време. 

Сърцето на нашата технология е EcoStruxure – нашата отворената, оперативно-съвместима система архитектура и платформа, поддържаща IoT. EcoStruxure осигурява повишена безопасност, надеждност, ефективност, устойчивост и свързаност за клиентите. EcoStruxure допринася за напредъка в IoT, мобилността, наблюдението, облачните услуги, анализите и киберсигурността, за постигане на иновации на всяко ниво. Това включва свързани продукти, управление и събиране на данни, приложения, анализи и услуги. EcoStruxure е внедрена в над 480 000+ системи, с труда на 20 000 системни интегратори и разработчици, свързващи повече от 1,6 милиона управлявани активи чрез 40+ цифрови услуги.

В България компанията има три търговски офиса със седалище в София и модерна фабрика за миниатюрни прекъсвачи, разположена в индустриалната зона на село Радиново, Пловдив. Търговската ни дейност се осъществява с помощта на екосистема от партньори – дистрибутори, системни интегратори, производители на табла и други и покрива всички сфери на компетентност на корпорацията. Фабриката произвежда разнообразие от прекъсвачи, отговарящи на стандартите за електроразпределение в различни държави. Продукцията й се доставя в множество точки на Европа и извън континента чрез 7 дистрибуторски центъра, която я прави едно от най-добре свързаните предприятия на компанията в световен мащаб.