Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
гр. Пловдив, Карловско шосе
Отговорен работодател

Sanmina проектира и произвежда високотехнологични електронни, оптични и електромеханични продукти за най-иновативните компании в света. Когато изпращате текстови съобщения или говорите по мобилен телефон, използвате банкомат или терминал за продажба, шофирате кола, предавате поточно видео, използвате облачни услуги или летите в самолет, има вероятност да докоснете Sanmina.

Sanmina се фокусира върху няколко ключови индустрии, работещи с производители на оригинално оборудване (OEM), които се нуждаят от глобална честотна лента, мащабируемост и ефективност от техния партньор за проектиране и производство. През последните четири десетилетия Sanmina разработи цялостни технологични, дизайнерски, регулаторни и ИТ решения за управление. И ние създадохме бизнес партньорства с известни и уважавани иноватори в света.

Sanmina предлага набор от услуги за оживяване на визията на клиента, от проектиране и инженеринг и въвеждане на нов продукт (NPI) до производство на електроника и логистика/следпроизводство. През последните 30 години Sanmina се очертава като водещ технологичен партньор, предлагайки модерни услуги.

Санмина България ЕООД е водещ доставчик на интегрирани производствени решения, обслужващ най-бързо развиващите се сегменти на световния пазар на електронни производствени услуги (EMS). Призната като технологичен лидер, Sanmina предоставя решения за производство от край до край, предоставяйки превъзходно качество и поддръжка на производителите на оригинално оборудване (OEM) предимно в комуникационните мрежи, отбраната и аерокосмическите, промишлените и полупроводникови системи, медицинските, мултимедийните, компютърните и съхранението , автомобилни и чисти технологични сектори Sanmina Corporation разполага със съоръжения, стратегически разположени в ключови региони по целия свят.

Предложения за работа