Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул. Софийски Герой 1, София бул. Дунав 5, Пловдив
Отговорен работодател

RISCO Group

Световен лидер в интелигентните  решения за сигурност

През последните четири десетилетия RISCO Group се превърна във водеща компания както в сферата на технологиите, така и на световния пазар, предлагащ решения за сигурност. Компанията е достигнала милиони удовлетворени клиенти и има регионални представителства по целия свят.

Изграждайки cloud-базирана интелигентна система за сигурност, видео наблюдение и проверка, контрол на достъпа и решения, свързани с дома, RISCO Group доставя иновативни, с най-високо качество и надеждни продукти, свързани със сигурноста, за всеки тип и обхват на инсталация в жилищни и търговски обекти.

Ние сме лидери в технологичната сфера, търсещи подобрение на  всеки един от продуктите ни. Нашата cloud-базирана система позволява ефикасни и рентабилни инсталации, покриващи най-високите стандарти за сигурна база данни на пазара.

Нашето smartphone приложение предлага на потребителите отдалечен достъп до тяхната охранителна система и им дава пълен контрол и спокойствие.

Нашата цел е постоянно да предоставяме  на потребителите професионално обслужване, поддръжка и съвременни технологии.

До новите членове на нашия екип:

Търсим талантливи и отдадени професионалисти, които да се присъединят към нас.

Вярваме, че всеки работещ допринася компанията да расте и да се развива.

Високо оценяваме дългосрочните отношения.

Имаме респект към всичко, свързано с нашите колеги – от работата до личния живот.

Заповядайте в нашия R&D център, намиращ се в офисите ни в Пловдив и София, или дистанционно, от всяка точка на страната. Ще се радваме да споделим с вас приятелска работна среда, обучения, свързани с надграждане на професионалния ви опит, структуриран процес на въвеждане и много добра основа за професионално равитие.

Предложения за работа