Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул.Сердикийски Събор 43Д, Офис 1А, София
Отговорен работодател

Radioactive International Recruitment (RIR) е основана през 2016 г. и оттогава се свързва с високи стандарти и грижа за хората, като партнира на компании да се развиват, предоставяйки им знания и опит в областта на човешките ресурси.

Нашият екип има доказан опит във всички етапи на организационния процес - от новостартиращи (startups) до международни компании с дългогодишна история, опериращи в различни индустрии като: банкова и финтех, разработка на софтуер, аутсорсинг на бизнес услуги, биотехнологии, производство и медии.

Подкрепяме организациите чрез разнообразни услуги свързани с управление на хора:

  • Подбор на специалисти в IT, Business and BPO
  • Управление на работодателска марка
  • Консултиране в областта на човешки ресурси и организационно развитие
  • Обучения в областите на лидерство, мениджмънт, и меки умения на мениджъри и екипи
  • Междукултурно консултиране и обучение

На сайта на компанията www.rir.bg ще откриете много интересни позиции за програмисти, инженери, мениджъри, административни длъжности, анализатори, маркетинг специалисти и много други. Очакват ви възможности за желана промяна, съвети и добри практики за постигането й, както и достъп до актуалните тенденции в съответния бранш.

С RIR получавате сигурна и навременна обратна връзка относно вашата кандидатура, както и насоки за избрания кариерен път. Нашите експерти с удоволствие ще ви консултират за вашето развитие с допълнителни услуги като подготовка за предстоящо интервю, консултации и полезни съвети за подобряване на автобиографията и представянето ви.

Ако търсите развитие и промяна, разгледайте всички отворени позиции и се свържете с нас за повече информация.  

Предложения за работа