Кой те иска?

ул.Сердикийски Събор 43Д, Офис 1А, София

Radioactive International Recruitment

Основана през 2016 г. в България, RIR специализира в подбора на специалисти в ИТ сферата и ръководни позиции за Източна Европа, Обединеното кралство, ЕС, ОАЕ, като също така предлага на своите партньори Employer of Record (EoR), аутсорсинг, анализ на заплати и пазара на труда. През годините агенцията изминава дълъг път, наблюдавайки динамиката и измененията на пазара на местно и глобално ниво. С изградения си опит, предоставя знания, похвати и ноу-хау за да подпомогне разрастването на бизнеса, паралелно с това и индивидуалното кариерно развитие.

Мисията на RIR е да открива правилните специалисти предимно в ИТ сектора и Финтех индустрията, и по този начин оптимизира ресурси и спестява време на партньорите си. Междувременно, агенцията помага на широк спектър от специалисти да идентифицират следващата си кариерна стъпка, като оценява внимателно перспективите за работа и съветва кандидатите за най-добрия кариерен път въз основа на техните интереси и таланти.

Създаването на успех не е лесно, но RIR се различава от останалите с подготвен, отдаден и мотивиран екип.

На сайта на компанията https://rir.bg/jobs/ ще откриете много интересни позиции за програмисти, инженери, мениджъри, административни длъжности, анализатори, маркетинг специалисти и много други. Очакват ви възможности за желана промяна, съвети и добри практики за постигането й, както и достъп до актуалните тенденции в съответния бранш.

С RIR получавате сигурна и навременна обратна връзка относно вашата кандидатура, както и насоки за избрания кариерен път. Нашите експерти с удоволствие ще ви консултират за вашето развитие с допълнителни услуги като подготовка за предстоящо интервю, консултации и полезни съвети за подобряване на автобиографията и представянето ви.

Ако търсите развитие и промяна, разгледайте всички отворени позиции и се свържете с нас за повече информация. 

Оферти за работа