Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?

Пощенска банка има 30-годишно успешно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България и е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в сектора.

Работим с грижа за човека, обществото и природата и създаваме нов финансов свят, който съчетава най-доброто от традиционното и дигиталното банкиране. Философията ни е да осигуряваме отлично потребителско изживяване с иновативните си продукти, услуги и високо качество на обслужване.

Пощенска банка е модерна, универсална банка, четвърта по активи в страната и заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България. Тя е един от лидерите на пазара на кредитни и дебитни карти, жилищното и потребителско кредитиране, спестовните продукти, както и по отношение на продуктите за корпоративни клиенти – от малки фирми до големи международни компании с присъствие в страната. Банката разполага с една от най-добре развитите клонови мрежи и модерни дигитални канали за банкиране на пазара, като многократно е награждавана за своите иновации.

Растем с постоянство и динамика, като приобщаваме към нашия успех уникални компании, различни култури, бизнес модели, нови таланти и доказани професионалисти. През годините Пощенска банка придобива последователно: ДЗИ Банк (2006), Алфабанк клон България (2016) и Пиреос банк България (2019).

Компанията развива и редица проекти, свързани със социална отговорност и устойчивото развитие на бизнеса и обществото в сферите: образование, култура, спорт, грижа за околната среда и дигитални иновации.

Като топ работодател нашата банка подкрепя и насърчава талантите, идеите, визията и стремежите на своите над 3000 служители. Вдъхновяващо ЛИДЕРСТВО, доказана СТАБИЛНОСТ, динамично РАЗВИТИЕ и изключителна ЕКИПНОСТ са уникалните предимства на Пощенска банка като работодател. Те са в основата на нашето предложение за стойност, т.нар. Employee Value Proposition (EVP), създадено през погледа на служителите.

Пощенска банка е част от Юробанк Груп, динамична банкова организация, която оперира в шест страни, притежава общо активи в размер на 70.9 млрд. евро и над 11 000 служители.

Да работиш за Пощенска банка е начин да откриеш вселена от нови възможности заедно с нас.

Предложения за работа