Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
гр. София, ул. Сердикийски събор 1421, Южен парк, офис 1
Отговорен работодател

Plan A e компания, създадена от опитни професионалисти. Нашата цел е да приложим най-доброто от нашия над 20-годишен опит в разработката на корпоративен софтуер, изграждането и управлението на технологични екипи. Основното ни предимство е, че сме 100% отдадени на проектите и посвещаваме цялата си енергия и опит на всеки един от тях. Ние съветваме нашите клиенти как най -добре да постигнат целите си, да организират своите процеси и дори как да развият своите продукти. Нашата мисия е да подкрепяме нашите партньори да растат и да създават интелигентни и завладяващи софтуерни решения.

Ние доставяме софтуерни продукти на множество пазари - някои от тях са финанси, здравеопазване, транспорт и логистика, системи за управление и подобряване на бизнес процеси, свързани с продажби, складови наличности, фактуриране и други. Част от портфолиото ни са както добре разпознати компании на глобално ниво, така и стартиращи бизнеси.

Нашите клиенти се възползват не само от нашите инженерни умения в широк спектър от технологии, но и от нашата компетентност и дълбоко разбиране на бизнес процесите. Това ни помага да предоставяме корпоративни решения, които носят добавена стойност и са съобразени със специфичните нужди и изисквания на нашите партньори.

Ние помагаме на нашите партньори да изграждат, поддържат и модернизират своя корпоративен софтуер и да гарантираме високо качество на техните решения. Всичко това се постига чрез нашия усъвършенстван подход за управление на доставките, устойчиви вътрешни процеси за контрол и възможността за бързо създаване на ефективни, гъвкави и динамични екипи за разработка.

Предложения за работа