Кой те иска?

Es N Komers Ники Комерс company logo picture
ул. "Чаталджа" 59, гр. Плевен

НИКИ КОМЕРС

„ЕС Н КОМЕРС“ ООД е семейна фирма от град Плевен, развиваща се в сектора на бързооборотни хранителни стоки, известна с името НИКИ КОМЕРС вече над 30 години. От 2017 година насам сме вносител и дистрибутор на хранителни продукти от Европа и Турция. Разполагаме с два фирмени магазина в град Плевен, както и топла точка за бързо хранене. От 2023 година имаме собствен производствен цех за висококачествени месни продукти с името „ГРИВНИК“, както и разработваме свои собствени млечни брандове под името „ВЕНЕЦА“ и „НИКИ МИЛК“.  В проект е и ХоРеКа обект, който ще бъде готов в началото на 2025 година. Ники Комерс се развива много динамично в различни сфери на бизнеса.

Ники Комерс има над 160 служители и над 2000 лоялни клиенти. Разполагаме със собствена складова база с големина от 3000 кв.м. Локацията на града позволява ежедневно обслужване на клиентите ни в централна Северна България както и на партньорите ни в цялата страна.

Държим нашите клиенти да получават най-доброто обслужване, коректност, професионално отношение и висококачествени продукти. За нас е важно да бъдем лоялни и да изградим доверие в нашите партньори. Уверени сме, че качеството на храната е от значение за здравето и за пълноценен живот, затова се стремим да се развиваме точно в тази насока. 

Като една бързо развиваща се компания, ние вярваме, че всеки един от нашите служители трябва да получи уважение и шанс за професионална реализация в различни сфери на бизнеса. За нас е важно да оценим труда, идеите и амбициите на всеки наш служител. Във фирмата имаме ценни кадри, които са с нас от самото начало. Оценяваме високо силата да носиш отговорност, да управляваш хора и да създадеш екип.  За нас е важно и личното развитие на всеки, като смятаме, че техните и нашите амбиции и мечти, могат да работят заедно и да изградим бъдещето си съвместно. 

В една динамична среда, пълна с много възможности за развитие, ние вярваме, че хората с които работим, са най-ценната движеща сила в бизнеса. За нас е мисия да се стремим да бъдем най-добрия работодател, защото по този начин изграждаме перфектния екип.

 

От екипа на НИКИ КОМЕРС

Оферти за работа