Кой те иска?

ул. „Донка Ушлинова“ 2, в.з. Малинова долина, София

Milestone Systems

Milestone Systems стартира през 1998 г. в Дания. Днес сме сред лидерите в производството на софтуер за видеомениджмънт и IP-базирано видеонаблюдение. Представени сме в 25 държави. В София се намира вторият ни по големина център за развойна дейност. Всички офиси на Milestone Systems носят свободолюбив скандинавски дух и култура на откритост, която насърчава раждането на иновации.

Основната ни цел е да бъдем част от всяка видео инсталация в света, като с това помагаме на бизнесите и организациите да защитават хората и активите си, както и да оптимизират и развият своите бизнес процеси. За да постигнем това, постоянно усъвършенстваме и развиваме нашата платформа за видеотехнологии с отворен код.

Защо да ни избереш?

Работата ти носи смисъл. Софтуерът, който произвеждаме, дава смисъл на всичко, което камерата може да види. Осигурява сигурност в търговски центрове, болници, университети, в метрото, на летището, в сгради от обществено значение, в корпорации и по улиците на градовете в цял свят. Помагаме на големи и малки бизнеси, от паркинги до парламенти, от кварталния магазин до международни транспортни пристанища. С помощта на нашия софтуер и общността ни от технически партьори доставяме решения, които фокусират вниманието върху проблеми, решения и нови възможности за сигурност и по-добър живот.

Разчиташ на подкрепящи лидери. Вярваме, че хората растат и се изграждат в подкрепяща среда, с лидери, които ги вдъхновяват и роли, които правят възможно да дават най-доброто от себе си. Среда, в която мнението на всеки е важно и чуто, изградена от доверие без да са се страхуваме да грешим.

Развиваш се. Изграждаш индивидуален план за развитие като специалист и човек. Получавайки подкрепа от мениджъра си и инвестиция в теб от страна на компанията.

Оферти за работа