Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул. „Донка Ушлинова“ 2, в.з. Малинова долина, София
Отговорен работодател

Milestone Systems стартира през 1998 г. в Дания. Днес сме сред лидерите в производството на софтуер за видеомениджмънт и IP-базирано видеонаблюдение. Представени сме в 25 държави. В София се намира вторият ни по големина център за развойна дейност. Всички офиси на Milestone Systems носят свободолюбив скандинавски дух и култура на откритост, която насърчава раждането на иновации.

Основната ни цел е да бъдем част от всяка видео инсталация в света, като с това помагаме на бизнесите и организациите да защитават хората и активите си, както и да оптимизират и развият своите бизнес процеси. За да постигнем това, постоянно усъвършенстваме и развиваме нашата платформа за видеотехнологии с отворен код.

Защо да ни избереш?

Работата ти носи смисъл. Софтуерът, който произвеждаме, дава смисъл на всичко, което камерата може да види. Осигурява сигурност в търговски центрове, болници, университети, в метрото, на летището, в сгради от обществено значение, в корпорации и по улиците на градовете в цял свят. Помагаме на големи и малки бизнеси, от паркинги до парламенти, от кварталния магазин до международни транспортни пристанища. С помощта на нашия софтуер и общността ни от технически партьори доставяме решения, които фокусират вниманието върху проблеми, решения и нови възможности за сигурност и по-добър живот.

Разчиташ на подкрепящи лидери. Вярваме, че хората растат и се изграждат в подкрепяща среда, с лидери, които ги вдъхновяват и роли, които правят възможно да дават най-доброто от себе си. Среда, в която мнението на всеки е важно и чуто, изградена от доверие без да са се страхуваме да грешим.

Развиваш се. Изграждаш индивидуален план за развитие като специалист и човек. Получавайки подкрепа от мениджъра си и инвестиция в теб от страна на компанията.

Предложения за работа