Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
https://jupiterholding.bg/
Отговорен работодател

Компания „Юпитер Холдинг” АД е сто процента българско предприятие с частен капитал. Холдингът разполага със завод за производство на метални конструкции, производствена база за ограничителни системи за пътни превозни средства и три завода за горещо поцинковане. В предприятията ни работят над 320 висококвалифицирани служители и работници. Фирмите в холдинга разполагат със следните мощности:
Юпитер 05 ООД е със седалище и адрес на управление България, град Пловдив, Околовръстен път кв.Коматево, имот 15006.Основана е през 1990 г. с основен предмет на дейност производството и монтаж на стоманени предпазни огради, метални парапети и метални конструкции.
„Юпитер Метал” ООД ( Jupiter 05 ) е учредена през 2000г. в гр.Пловдив, със седалище гр. Пловдив, кв. Коматево, Околовръстен път, имот 15006. На площ от 38 600кв.м. се разположени административна сграда на три етажа с магазин за метали, модерна складова база, цех за студена обработка на метални профили.
Завод за горещо поцинковане е предприятие, намиращо се до град Пловдив попътя за Асеновград на терен с обща площ от 25,200 кв.м., а застроената производствена площ е 6,200 кв.м. В завода е разположена най-голямата вана за горещо поцинковане в България – дължина 13 м, широчина 1,6 м, и дълбочина 3,2 м, а годишният капацитет на производството е около 50 000 тона.
СПА Хотел Персенк 5* – в сърцето на Родопите, на 198 км от София, на 87 км от Пловдив, на 35 км от Пампорово и на 45 км от Смолян, в очарователния град Девин, се намира SPA Hotel PERSENK. Девин е разположен на 710 метра надморска височина, сгушен във величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух.

Предложения за работа