Кой те иска?

София, ул. Леа Иванова 2, вх. 2, ет. 1

IDEA

Алекс Ковачев е основател и идеен двигател на най-успешното и награждавано в световен мащаб интериорно студио в България.

Заедно с екипа на IDEA, близо две десетилетия, работят по създаването на луксозни интериорен решения за жилищни и публични пространства, заведения, хотели, самолети, яхти и др.

Създаването на уникална и индивидуална концепция за всеки проект е в основата на техния успех. От цялостната визия до най-дребния детайл, екипът на Алекс Ковачев създава дизайни неподвластни на времето. Проектите му съчетават по възможно най-финия начин характер, стил, функционалност, уют, балансиран усет към високотехнологичните решения и специално ръчно изработени ефекти, мебели и осветление.

Името на Алекс Ковачев е познато не само в България, но и по целия свят, проектите му живeят на 5 континента, а през 2019 г. е номиниран за дизайнер на десетилетието в световен мащаб от Международните награди за архитектура и дизайн.

Особено важно за нас е да създаваме дизайн, който преминава красиво през времето и не губи своята актуалност и блясък с годините. Приемаме го като инвестиция в добрия живот. Не следваме сляпо тенденции и не се водим от творческото си его, работата ни винаги е подчинена на нуждите и индивидуалността на клиента. Управляваме умело тайните на индустрията и владеем в дълбочина философията на лукса – ненатрапчив, дискретен, вплетен органично в тъканта на пространството. Разбираме нуждите и помагаме на нашите клиентите да достигнат своите цели в създаването на пространство, повишаващо качеството на живот, без да губят време и пари в стресови ситуации. За да гарантираме отличния резултат, сами изпълняваме всичките си проекти.

Приемаме работата си като изключителна отговорност – на всички нива от дългото пътуване, наречено интериорен проект. То започва с умението да слушаме внимателно нашите клиенти, да работим деликатно и приключва с прецизното изпълнение на последния детайл от новата среда и с усещането, че е реализирана една тяхна мечта.

Наш коректив е балансираната с годините симбиоза на опита и страстта за откриване на неизвестното. Ние предоставяме услуга за интериорен дизайн на световно ниво «до ключ» – включваща криейтив, технически инсталации, ремонт и обзавеждане до най-дребния детайл.

Оферти за работа