Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
София 1766, ж.к. Младост 4 Бизнес Парк София, сграда 5Б, ет. 6
Отговорен работодател

Още от основаването си през 1937 г. oт Томас Уотсън - Старши, IBM има свое присъствие в Югоизточна Европа. В България, IBM отбеляза 80 години присъствие на пазарa. През всичките тези години компанията работи с правителства, университети и различни институции в подкрепа на национални програми, подобряване на образованието, съживяване на градовете, справяне с предизвикателствата на икономическия растеж и много повече. Винаги сме били и ще бъдем стратегически партньор, който е готов да помогне на държавата и бизнеса да се възползват от най-модерните информационни технологии за по-бърз икономически растеж и по-голяма конкурентоспособност.

Нашите служители могат да се възползват от многобройни учебни програми и да изследват кариерния път, който ще им позволи да станат най-добрите професионалисти в областта, която са избрали да развиват. В IBM осъзнахме, че кариерата и личният растеж на нашите служители означава растеж за компанията и го поставихме на дневен ред.

• Главен офис на IBM - Първият основен офис на IBM е основан през 1937 г. от Томас Уотсън - Старши. В момента той се намира в Бизнес парк София и осигурява покритие на бизнес в цялата страна, обслужвайки всички основни индустрии в областите: Продажби, IT инфраструктура, Бизнес консултации и глобални технологични услуги, поддържащи мобилни услуги, мрежи, системи и техническа поддръжка.

• Център за доставки и обществени поръчки в София е открит за първи път през 2006 г., присъединявайки се към голямото семейство на IBM в България. Днес ние предлагаме пълен набор от роли за обществени поръчки, включващи избор на доставчик и преговори, обработка на договори, сравнение на цените, подпомагане на клиенти, фактуриране и спазване на дейностите за клиенти и доставчици в целия EMEA регион. За тези години нашите служители се развиват и усъвършенстват, за да се справят със сложни сделки и да управляват взаимоотношенията с ключови големи доставчици на IBM.

• Клиентският иновационен център на IBM за услуги за техническа поддръжка (TSS CIC) стартира в края на 2013 г. Това е най-големият глобален TSS център в света. Високотехнологичният център предоставя цялостни IT услуги, включително управление на мрежи, операции на сървърни системи, поддръжка и мониторинг на компютърен хардуер и софтуер. Центърът предлага също така разширен опит в услугите, свързани с прогнозна поддръжка, разширена реалност и блокчейн. Центърът за иновации на клиенти на IBM разполага със собствена образователна база, включваща няколко лаборатории, оборудвани с IBM logo и MVS продукти. Професионалистите в центъра идват от повече от 20 националности и предоставят поддръжка на повече от 10 езика. Те управляват системи, които са от решаващо значение за осигуряване на оптимална производителност на информационните технологии за IBM и клиентите на IBM в световен мащаб - 24 x 7 x 365.

• Финансовият център на IBM в България е създадена през 2013 г. Оттогава предоставяме финансови услуги на IBM центровете в цяла Европа, Близкия изток и Африка. Нашите операции включват контрол на приходите и разходите, контрол на разходите и ресурсите, ценообразуване, бюджетиране и планиране, баланс и анализ на паричните потоци.

Ние търсим хора, които споделят и ценят личната и професионалната почтеност, поддържайки напредъка и фокусирайки се върху клиентите. Спазваме принципа, че промяната на начина, по който работи нашата планета е постижима, ако вложим сърцата и умовете си в това и МИСЛИМ.

Предложения за работа