Кой те иска?
София, ул, Пирин 40А

FFW е глобална агенция за дигитални платформи, която съчетава стратегия и дизайн – компанията създава завладяващи дигитални преживявания.  С повече от 800 експерти в цял свят, ние действаме като навигатори за дигитални преживявания, на които нашите клиенти се доверяват.

Със седалище в Копенхаген, Дания, FFW е основана през 2000 г. и оттогава непрекъснато се разраства. Понастоящем имаме около 21 офиса в 11 държави, включително в САЩ, Германия, Франция и Великобритания. В България около 160 колеги работят на четири различни места: София, Габрово, Велико Търново и Пловдив.

Компанията работи с някои от водещите световни марки, включително най-голямата фармацевтична марка, Bitburger, Panasonic, Randstad за ефективно разширяване на техните платформи за дигитално преживяване, разкриване на нови възможности чрез дигитални канали, оптимизиране на работните процеси и дългосрочно въздействие върху бизнеса.

С повече от 20 години опит FFW покрива целия спектър от цифрови услуги - от стратегия и дизайн до потребителско изживяване, разработка и технологии. Компанията работи в 11 държави по света: за 21 от най-големите компании в света. Целта им е амбициозна: 100 до 2025 г. Тогава FFW ще бъде сред 100-те най-големи консултантски компании в света в областта на потребителското изживяване и mar-tech.

Оферти за работа