Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
Space Tower, бул. Цариградско шосе 86, София
Отговорен работодател

За Experian:

Experian e глобален технологичен лидер в предоставянето на информация и аналитични решения. В компанията работят над 20 000 служители в 45 държави. Всички те вярват, че чрез силата на данните можем да градим едно по-добро утре.

Това, което прави Experian толкова уникална, е комбинацията от данни, анализ и технология. Информацията е навсякъде около нас, а анализът и приложението ѝ са в сърцето на всичко, което компанията прави. Всеки ден Experian инвестира в нови технологии, талантливи хора и иновации, за да помогне на своите клиенти да се възползват максимално от всяка възможност пред своя бизнес.

За Experian България: 

Офисът в България е основан през 2004 г. В него работят над 1000 професионалисти в четири основни направления:

Разработване на софтуерни продукти - В България се намира едно от най-големите звена на Experian за разработка на софтуер. В него опитни професионалисти създават продукти, които обединяват големи обеми от данни с аналитични модули и превръщат данните в ценен ресурс

Аналитични услуги - над 20% от аналитичния капацитет на компанията в глобален мащаб се намира в офиса в София. Със своите аналитични услуги Experian помага на организациите да управляват по-добре риска и възвръщаемостта от търговските и финансови решения. 

Финанси - Финансовият център на Experian в България е един от най-бързо развиващите се екипи в компанията. Тук работят професионалисти от различни сфери, а центърът предлага изключително богата палитра от роли, покриващи целия спектър на професионално развитие. 

Обслужване на клиенти - В България са съсредоточени екипи, които обслужват клиентски системи по целия свят. Клиенти на Experian са глобални лидери в сферата на финансовите услуги, телекомуникациите, комуналните услуги, автомобилната индустрия и други.

Готов ли си да оставиш следа? Искаш ли да се занимаваш със значими проекти? Искаш ли да бъдеш сред професионалисти, които са екипни играчи и могат да ти помогнат във всеки момент? Това е Experian! Ние смело гледаме към бъдещето и заедно с теб градим едно по-добро утре.

Ако искаш да научиш повече за компания, не се колебай и ни  последвай онлайн:

Website, Facebook, Instagram, LinkedIn

 

Предложения за работа