Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул. Никола Тесла 5, BSR II, София
Отговорен работодател

dm drogerie markt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. dm открива своя първи магазин в България през януари 2009 г. в гр. Видин. Към днешна дата на територията на страната компанията има 102 работещи магазина в 37 града 

Асортиментът на dm обхваща над 16 000 дрогерийни стоки като изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 30 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, Dontodent, Denkmit, Profissimo и dmBio. dm поставя човека в центъра на своята дейносткато клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“. 

За изминалата финансова година 01.10.2021–30.09.2022 г. dm България отчете оборот от близо 215 милиона лева, което представлява двуцифрен ръст от близо 23% спрямо предходния отчетен период. Това отрежда лидерска позиция на компанията в сектора на търговията с дрогерийни стоки у нас по показателя оборот.  

Важен акцент в дейността на dm през последните години е „зеленатапромяна и подкрепата за устойчивото развитие на асортимента. В резултат на това за първи път компанията предложи в България през 2021г. 14 продукта с неутрално въздействие не само върху климата, но и върху околната среда, обединени в новата линия Pro Climate. 

Работодателският ни слоган е „Живей работата си различно“. Това означава, че ние не просто продаваме червило и паста за зъби, а сме част от една работна общност, която се различава. В dm ние откриваме смисъл в работния ни ден, дейността ни е интересна и се чувстваме ценени. dm е правилното място, на което можем да се развиваме по начина, по който сме избрали и в сферите, в които можем да бъдем себе си. 

Предложения за работа