Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?

Компанията КРЕМИО ЕАД ( Cremio ) е основана през март 2001 г. със седалище в столицата на България – София. 

Благодарение на своя произход като част от MEGGLE Германия и CODAP Италия, компанията притежава ноу-хау и способността да произвежда както стабилни продукти по немски рецепти, така и уникално вкусни италиански продукти. По този начин КРЕМИО EАД с лекота отговаря на всевъзможните пазарни и клиентски нужди. 

Местоположението на фабриката способства за това компанията да предлага услуги на силно конкурентни цени, поради лесната логистика с всички страни на Балканите.

Компанията разполага с производствени възможности и уникално портфолио за региона на Източна Европа. Към настоящия момент над 60% от продажбите на компанията са направени в износните пазари, а клиентската мрежа включва повече от 40 страни в Европа, Азия и Африка.

Благодарение на уникалните си производствени възможности, изключителен професионализъм и доказани висококачествени продукти, КРЕМИО EАД е предпочитан партньор при производството на продукти под частни марки за вътрешния и външния пазар. 

Надежден бизнес партньор
Нашата компания следва и изпълнява изискванията на Европейските стандарти и нормативи в областта на Качеството. Доказателство за ефективното провеждане на политиката по Качество са издадените сертификати:
• ISO 9001:2015 – международен сертификат, свързан със Системата на управление на качеството (управлението на процесите и удовлетвореността на клиентите).
• HACCP (Анализ на опасностите и контрол на критичните точки) – Система за постигане на безопасност на храните чрез вътрешен контрол на разичните етапи от производствения цикъл.
• IFS Food – международен сертификат, свързан с Осигуряване на база за одитиране на производителите, които произвеждат т.нар. „частни“ търговски марки (Private labels).
• RSPO (Roundtable Sustainable Palm Oil) -  стандарт за опазване на околната среда в индустрията; сертификат, удостоверяващ, че фирмата произвежда, търгува или използва отговорно палмово масло.
• HALAL - стандарт, който показва, че използваните суровини в даден продукт не са забранени в арабските страни.

Предложения за работа