Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
гр. София, бул. Цариградско шосе 159, БенчМарк бизнес център
Отговорен работодател

Нашите компании са част от международен конгломерат, който присъства в редица европейски държави. Вече повече от 15 години развиваме дейност в областта на електроразпределението, търговията и доставката на електроенергия до крайни потребители и предоставяме комплексни енергийни услуги. Наш е първият лицензиран търговец с електроенергия в България, собственик сме и на ВЕИ централа.

Ние сме един от най-големите инвеститори и работодатели в страната. При нас работят 3 300 професионалисти с различен профил – инженери, специалисти по финанси, счетоводство, маркетинг, търговия с електроенергия, информационни технологии и други.

Грижим се за най-голямата електроразпределителна мрежа с дължина 58 000 км, която обхваща територията на Западна България с над 2,2 млн. клиенти. Вложили сме повече от 3,2 млрд. лева в българската икономика. Работим с поглед в бъдещето и с грижа за природата. Носители сме на престижната световна награда Energy Globe. Внедряваме нови технологии и работим активно за дигиталната трансформация на електроразпределителната мрежа.

Прилагаме дългосрочна политика за устойчиво развитие в сферата на образованието, енергийната ефективност и подобряването на градската среда. Твърдо заставаме зад ангажимента си да откриваме, мотивираме и развиваме младите хора, като следваме дългосрочна политика за подкрепа на българското образование на всичките нива. Даваме шанс на следващото поколение на България.

Хората са най-ценният капитал и лицето на фирмата пред клиентите и обществото. Екипността и сътрудничеството са наши основни корпоративни ценности. Гарантираме сигурност и стабилност на възнагражденията и придобивките за служителите и осигуряваме безопасна работна среда. Инвестираме в професионалното и личностно израстване. Създаваме условия за непрекъснато повишаване на квалификацията на хората ни. Развиваме програми за здраве, спорт и хоби, защото вярваме в баланса между работа и личен живот.

Влагаме енергията си за бъдещето на България.