Bulgaria wants you logo
Кой те иска?
гр. София, бул. Цариградско шосе 159, БенчМарк бизнес център
Отговорен работодател

Нашите компании са част от международен конгломерат, който присъства в редица европейски държави. Вече повече от 15 години развиваме дейност в областта на електроразпределението, търговията и доставката на електроенергия до крайни потребители и предоставяме комплексни енергийни услуги. Наш е първият лицензиран търговец с електроенергия в България, собственик сме и на ВЕИ централа.

Ние сме един от най-големите инвеститори и работодатели в страната. При нас работят 3 300 професионалисти с различен профил – инженери, специалисти по финанси, счетоводство, маркетинг, търговия с електроенергия, информационни технологии и други.

Грижим се за най-голямата електроразпределителна мрежа с дължина 58 000 км, която обхваща територията на Западна България с над 2,2 млн. клиенти. Вложили сме повече от 3,2 млрд. лева в българската икономика. Работим с поглед в бъдещето и с грижа за природата. Носители сме на престижната световна награда Energy Globe. Внедряваме нови технологии и работим активно за дигиталната трансформация на електроразпределителната мрежа.

Прилагаме дългосрочна политика за устойчиво развитие в сферата на образованието, енергийната ефективност и подобряването на градската среда. Твърдо заставаме зад ангажимента си да откриваме, мотивираме и развиваме младите хора, като следваме дългосрочна политика за подкрепа на българското образование на всичките нива. Даваме шанс на следващото поколение на България.

Хората са най-ценният капитал и лицето на фирмата пред клиентите и обществото. Екипността и сътрудничеството са наши основни корпоративни ценности. Гарантираме сигурност и стабилност на възнагражденията и придобивките за служителите и осигуряваме безопасна работна среда. Инвестираме в професионалното и личностно израстване. Създаваме условия за непрекъснато повишаване на квалификацията на хората ни. Развиваме програми за здраве, спорт и хоби, защото вярваме в баланса между работа и личен живот.

Влагаме енергията си за бъдещето на България.

Свободни позиции