Кой те иска?

BLD LOGO
ул. Тинтява 126

BLD

BLD е българска строително-инвестиционна компания, част от семейството на AG Capital – най-големият холдинг за недвижими имоти в България.

Компанията е основана още през 2006г. като управляващо дружество на инвестиционен фонд, регистрирано на Лондонската Фондова Борса. BLD развива своята дейност в строително-инвестиционния сектор и днес, след повече от 16 години опит на българския пазар BLD има над 11 завършени проекта с над 1100 новопостроени домове и още 9 проекта, които са в етап планиране и проектиране.

BLD вярва, че освен модерен и функционален – съвременният дом трябва да предлага цялостна и завършена среда и общност. За всеки един новопостроен проект компанията инвестира в инфраструктура и в създаването на общност от хора, които споделят едни ценности и желание за качествен и спокоен начин на живот. Благодарение на неспиращото желание за развитие и усъвършенстване през 2023г. компанията открива и своя първи международен офис във Варшава, където съвсем скоро ще стартира и първия си проект там.

Жилищните сгради на BLD се намират в ключови и комуникативни райони в София с бърза връзка до останалите части на града. Освен текущите проекти, през последната една година компанията развива и две нови бизнес направления – отдаване на апартаменти под наем BLD Living и продажба на напълно завършени и обзаведени апартаменти в сграда MONA 3 и AVIVA. С новото предложение на пазара, компания предлага лесно и бързо решение за всеки, който иска по-бързо да се нанесе или да инвестира в недвижим имот. Апартаментите под наем BLD Living предлагат на клиентите не само напълно оборудван апартамент, но и преживяване “като вкъщи” , включващо допълнително множество удобства за ползване като coworking, fitness, yoga зала и клубна стая. 

Сред актуалните проекти в продажба са сграда AVIVA в кв. Възраждане, сграда MONA 3 и MONA 4 в кв. Манастирски ливади – Изток, STELLAR на бул. Черни Връх и комплекс от къщи SLOW LIFE над Владая. 

Оферти за работа