Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
пл. Света Неделя 4, ет.6, София
Отговорен работодател

АДРЕС Недвижими имоти е най-голямата българска агенция за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993 г., компанията постоянно разширява дейността си и днес предлага професионални услуги в най-голямата мрежа офиси на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти. В шест поредни години АДРЕС е отличена с международното признание Superbrands в сектора на жилищните имоти. През 2020 г. компанията представя изцяло обновения си сайт address.bg с нови функционалности и още по-лесно търсене.

АДРЕС е част от Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 28-годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Дружествата в групата генерират най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развиват най-голямата мрежа от консултанти в сектора.

„Ние сме нашият екипен дух“ е едно от мотото в компанията. С инициативата #JerusalemaChallenge, в която се включват над 100 консултанти и мениджъри, АДРЕС печели награда за Employer Branding PR Campaign от Годишните награди на b2b Media. Глобалният химн на надеждата вдъхнови брокерите да покажат своята съпричастност и подсили сплотеността на екипите.

Силният старт в компанията включва въвеждаща програма за брокери и професионални обучения за развитие.

Работещите в Адрес са не само служители, но и посланици на работодателската марка. Вътрешно проучване показва, че нивото на препоръки от страна на служителите на компанията е с 3% по-високо от средното. Адрес постига +11% eNPS – нетен коефициент на посланиците на бранда (Employee Net Promoters Score), при средни стойности от 8% за компаниите в Топ 50.

Предложения за работа