Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Видео

Навиците на успеха

Навиците на успеха - Димитър Маринов
Димитър Маринов, холивудският актьор, който прослави България на червения килим на наградите „Оскар“ през 2019 г., беше гост на Емануела Толева в епизод от рубриката „Навиците на успеха“, който се излъчи в предаването „Денят започва с Георги Любенов“.
Навиците на успеха - Мюнхен - Кариера и живот - защо в България?
Сънародниците ни в Мюнхен ще могат от първо лице да се запознаят с основателите на Bulgaria Wants You (България те иска), с работодатели и конкретни възможности за развитие в България. Заедно с Иван и Андрей в програмата ще участват и вдъхновяващи лектори-емигранти с истории за своя опит обратно в България.
Навиците на успеха - Румен Хичев
Професор Румен Хичев е главен медицински директор на Американската асоциация по тъканно-клетъчна трансплантология и тъканно банкиране, член на Републиканския Национален Комитет на САЩ. Той е носител на наградата на Републиканския национален комитет за цялостен принос към политическия живот на Републиканската партия и заслуги към САЩ.
Навиците на успеха - Тервел Пулев
Боксьорът Тервел Пулев е поредният успял българин в рубриката "Навиците на успеха". Той е баща на три деца, боксов шампион, дипломиран юрист, настоящ строителен предприемач.
Навиците на успеха - Иван Чернев
Иван Чернев е дипломиран икономист, който управлява международна компания с годишни обороти от милиарди евро. Също така е щастлив съпруг и баща на 2 деца. Той е олицетворение на успешния българин.
Навиците на успеха - Илияна Йотова
Репортер, редактор, водещ, депутат и политик, но преди всичко майка и съпруга. Разговор извън политиката, за силата на характера, запазването на вярата и навиците, които правят една жена фактор в един мъжки свят - вицепрезидентът Илияна Йотова.
Навиците на успеха - Нешка Робева
Емоционална среща с Нешка Робева, която ще ви накара да се замислите, ще ви разсмее и малко ще ви натъжи. Защото всяко начало има край, защото едно „благодаря“ може да бъде „сбогом“.
Навиците на успеха - еп. 11 - Светослав Георгиев
Светослав Георгиев надминава мечтите си, като в момента управлява компания на световно ниво.
Навиците на успеха - еп. 10 - Росен Плевнелиев /част 2/
Четвъртият демократичен президент на България Росен Плевнелиев разказва как е започнал своята бизнес кариера в „Навиците на успеха“ пред Емануела Толева.
Навиците на успеха - еп. 10 - Росен Плевнелиев / част 1 /
Може би няма човек в България, който да не знае кой е Росен Плевнелиев, но малко са запознати с негова история преди да стане държавен глава на републиката.
Навиците на успеха - еп. 9 - Георги Тошев
Георги Тошев е посетил е над 180 страни, но въпреки това избира България за свой дом.
Навиците на успеха - еп. 8 - Коста Йорданов
Коста Йорданов е създател на една от най-успешните платформи за излъчване на платено съдържание.
Навиците на успеха - еп. 7 - Невен Дилков
Невен Дилков е предприемач, за когото авантюрите се начин на живот. Той кара каяк по Околовръстния път на София и рискува живота си в най дълбоката пещера в света.
Навиците на успеха - еп. 6 - Вера Тинкова
Вера Тинкова е амбициозна дама, която търси удоволствието в нещата, с които се захваща. Тя определя себе си като вечно търсеща промяната, а нейните навици ѝ помагат да се концентрира върху важните неща.
Навиците на успеха - еп. 5 - Силвия Павлова
Как се изграждат бизнес отношения с 36 държави? Отговорът ще научите от рубриката "Навиците на Успеха", в която Силвия Павлова ще разкаже за своята компания за био козметика.
Навиците на успеха - еп. 4 - Боряна Узунова
Боряна Узунова завършва хонконгския университет за наука и технологии и вече има в портфолието си няколко успешни бизнеспроекти в сферата на устоичивата мода и екологията, както в Азия, така и в Европа.
Навиците на успеха - еп. 3 - Александър Ковачев
Александър Ковачев е успешен интериорен дизайнер и носител на десетки награди.
Навиците на успеха - еп. 2 - Васил Терзиев
Наш гост беше и Васил Терзиев, който разказа как се създава компания за милиони.
Навиците на успеха - еп. 1 - Стефан Григоров
Първият гост е Стефан Григоров - ИТ предприемач, участник във Фермата 7 и част от лекторите на нашите събития.