Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Видео

Истории на служители

Роберт Петров, Sutherland
Роберт Петров е част от Sutherland вече 6 години. Избрал да се върне в България, след като получил примамлива оферта от компанията. Чуйте историята на Роберт.
Християния Захариева, EASYCREDIT
„EASYCREDIT за мен е правилният избор, защото тук свободно мога да развивам идеите си и да надграждам себе си. Чувствам се прекрасно в България, затова останах и ще остана.“, казва Християния Захариев, която е организатор „Продажби и реклама“ в компанията.
Кристина Димитрова, EASYCREDIT
Кристина Димитрова е офис мениджър в EASYCREDIT. Тя избира да живее и работи в Бургас, защото там е семейството й и работата, която харесва.
Александър Маджига, KBC Global Services
Александър Маджига работи като системен архитект и технически лидер в KBC Global Services. Вярва, че хората в България са по-търпеливи и дават възможности за развитие.
Bulgaria Wants You - Кристина Цанова, KBC Global Services
Кристина Цанова е team leader в КБС Global Services. Избира да се върне в България след 7 години в САЩ, за да може малкия й син да израсне тук.
Добрин Янев, KBC Global Services
Добрин Янев работи като talent acquisition expert в отдела по подбор на персонал на KBC Global Services. Едно от най-интересните неща в работата му е възможността да комуникира с различни хора.
Ангел Атанасов, Coca–Cola HBC
Ангел Атанасов работи в Coca–Cola HBC от пет години и отговаря за процесите за управление на IT услугите, които компанията предоставя на служителите си. Ангел е категоричен, че най-доброто решение, което е взел, е да се върне в България и да развие потенциала си в голяма международна компания.
Adriana Fernanda Sanchez Dussan, Sutherland Bulgaria
Adriana Fernanda Sanchez Dussan е от Колумбия, но живее във Варна, защото там намира добра работа и добър стандарт на Живот. Тя е старши консултант в Sutherland
Боряна Кирилова, Kaufland България
Боряна Кирилова твори с размах торти, мъфини и печива. Освен семейството си, от нейното майсторство в сладкарството се възползват и колегите й в Kaufland България, където тя е специалист „Администриране на персонала“.
Лилия Тончева, Coca-Cola HBC
„За мен предимствата да работя в Coca - Cola HBC са две – първото е сигурност, второто е промяната.“ Това казва Лилия Тончева, която се занимава с управление на IT достъпи в компанията. Харесва високите обороти – както в работа, така и като хоби, и има желание да продължи да се развива в България.
Христо Георгиев и Венцислав Калпачки, ЕСО ЕАД
Христо Георгиев и Венцислав Калпачки стартират работа в ЕСО ЕАД като стипендианти по програмата на дружеството. Те виждат големи възможности за кариерно развитие в ЕСО ЕАД и бъдеще в България.
Емил Лесев, ЕСО ЕАД
Дълга и удовлетворителна кариера в ЕСО - това е историята на Емил Лесев, който е в предприятието почти 30 години. За него България е райско място, където има възможност да работи това, което харесва.
Център за споделени услуги на Идеал Стандарт Интернешънъл
Ideal Standard Shared Services Center е Eвропейският център за споделени услуги на Идеал Стандарт Интернешънъл, локализиран в Севлиево. Център с многообразие от дейности: управление на паричните потоци, управление на вземанията и кредитен контрол, управление на клиентски запитвания, цялостно счетоводно и данъчно обслужване, финансов анализ и планиране. Обслужват се 32 държави на 8 различни езика и в 7 различни валути.
Йоана Маринова
Йоана Маринова се завръща в България след 20 години в чужбина, за да оглави фондация „Лъчезар Цоцорков“. Тя припознава веднага ценностната система, която ръководи дейностите на фондацията в сферите на културата, образованието, здравеопазването и закрилата на деца.
Антон Терзиев, Kaufland България
„Kaufland ми даде възможността да се развия кариерно, срещнах много приятели.“, казва Антон Терзиев, който работи в Kaufland България от 12 години. Като любител на екстремните спортове, той високо цени България и нейната природа.
Доротея Митева, Лидл България
„Lidl е компания, която ми даде изключително силен старт в живота“, казва Доротея Митева, директор „Продажби и логистика“ за РД Кабиле. Участвала е в откриването на Lidl в три държави. Винаги е искала да се върне в България, за да е близо до семейството си.
Росен Сивенов, Понтика Солюшънс
Росен Сивенов работи в Pontica Solutions от 4 години и вижда бъдещето си в компанията. Харесва работата си, харесва и живота в България заради свободата, която човек има тук.
Теодора Начева, Kaufland България
Теодора Начева работи в Kaufland от 10 години. Избира да живее в България, защото иска дъщеря й да расте в родината си. След динамичния работен ден обича да разпуска като прави скрънчита.
Иван Донев, Шварц АЙ ТИ България
„Schwarz IT България е компанията, която ме кара да бъда по-добра версия на самия себе си.“ Това казва Иван Донев, който е ABAP developer в компанията. След дълги години в чужбина, той се връща в България, а работата в Schwarz толкова му харесва, че дори препоръчва брат си и днес двамата са колеги.
Олгин Чобан, Kaufland България
Олгин Чобан е специалист „Обработка на данни“ в Kaufland България. След три години във Франция, където играе професионален футбол, той се връща в България и намира своето място в Kaufland България.
Цвета Папукчиева, Понтика Солюшънс
Цвета Папукчиева е тийм мениджър в Pontica Solutions. Тя е категорична, че в България има много решения, които още не са намерени, а ние имаме всички ресурси да го направим.
Чавдар Михайлов, Лидл България
„Невероятно е чувството човек да започне да изгражда нещо от самото начало“, казва Чавдар Михайлов, директор „Продажби и логистика“ в Лидл България. Той е един от хората, които поставят началото на бизнеса на Lidl в България. Връща се в България, за да се развива в родината си.
Слави Славов , Sutherland
„Sutherland за мен е възможност за развитие“, казва Слави Славов от Sutherland България. От силовите спортове до високотехнологичната сфера - Слави разбива стереотипи. Като оперативен мениджър той взима ключови решения за компанията.
Десислав Иванов, Асарел-Медет
Десислав Иванов се връща в България, защото иска да се реализира като геолог и да покаже на децата си, че страната е страхотно място. Сега той е главен инженер – геолог в „Асарел-Медет“ АД и за него предприятието е море от възможности.
Pieter Hall, Delasport
"Работих в Джакарта, работих в Обединеното кралство, работих във Филипините и сега за втори път работя в България. И това ще бъде моето място завинаги, защото току-що купихме къща."
Мария Оряшкова, Асарел-Медет
Мария Оряшкова е 7 пъти световен шампион и 10 пъти европейски шампион по самбо. Тя постига огромни успехи благодарение на усилията си и с подкрепата на „Асарел – Медет“. Вижте вълнуващата история на един спортист от световна величина.
Владислав Зубев, Асарел-Медет
„Няма как да откажеш работа на предприятие като „Асарел - Медет“. Това казва 22- годишният Владислав Зубев от гр. Панагюрище, който работи като автомонтьор. Започва работа чрез дуалното обучение, а в момента е студент в Техническия университет в Пловдив. Още за неговата вдъхновяваща история – във видеото.
Павел Найденов, Kanbanize
Павел Найденов работи и учи в Дания за около 5 години. Решава да се върне в България. Днес той е Маркетинг мениджър на Kanbanize.
Димо Йовчев, АББ България
„АББ се превърна в моя втори дом, мое семейство, едно от моите хобита и място, на което се чувствам себе си.“, казва Димо Йовчев, който работи в „АББ България“ от четири години. Какво го кара да избере професионално развитие в България, вместо във Великобритания – вижте разказа на Димо.
Ралица Петрова, МЕТРО
Ралица Петрова изпълнява длъжността на Търговски управител на платформата за доставки ХоРеКа. Работи от вече 23 години в МЕТРО, стартира на 18години, като касиерка.
Симеон Марков, Modis
Симеон Марков e на 24 години съм, родом от село Добровница, Пазарджишка област. Започва работа в Модис преди три години. Стартира като level 1 агент, технически съпорт с немски и английски език. Последните две години е RPA Developer, което е автоматизиране на повторяеми работни процеси.
Петър Дерменджиев, Асарел-Медет
Петър Дерменджиев работи в „Асарел-Медет“ АД от 1991 г. Той смята, че е щастлив и успял човек, и е сбъднал своята „американска мечта“ в родния си град Панагюрище. В свободното си време Петър се занимава с био земеделие и заедно със семейството си обработва площ от 500 декара. Вижте неговата вълнуваща история.
Любомир Калудов, Pontica Solutions
Любомир Калудов работи и живее във Великобритания, но решава да се върне в България. Днес той е Супервайзър в Pontica Solutions. За година и единадесет месеца в Pontica Solutions два пъти е повишаван.
Павел Пепелджийски, Milestone Systems
След 17 години в Канада, Павел Пепелджийски се връща с България и намира своето призвание в Milestone Systems. Според него тук човек може да се развива и кариерно, и лично, стига да има желание. А той определено има. Вижте още.
Деислава Петкова, Milestone Systems
Хората са на първо място в Milestone Systems, казва Десислава Петкова, която работи в компанията от почти осем години. Културата и отношението са по-различни от всяка друга фирма, в която тя е била. Вижте защо Десислава избира да се върне в България.
Яница Друмева, Pontica Solutions
Яница Друмева e младши Account Manager в Pontica Solutions. 6 години живее в Париж, Франция, но решава да се върне в България и да развива своята кариера тук.
Каролина Дачева, Kanbanize
От 5 годишна Каролина Дачева мечтае да се занимава с авиация. Днес тя работи като Head of partnerships в Kanbanize. Заедно с екипа си създават партньорска мрежа от 250 професионалисти.
Росалина Димитрова, Delasport
Росалина Димитрова е майка на 6 годишно момиченце и работи в Delasport като Talent Position Manager. За нея България е мястото, което може истински да я развълнува.
Наталия Пращилска, LIDL
Работата ми в Lidl е изключително динамична, чувствам се полезна и мотивирана, казва Наталия Пращилска, старши консултант Стоково снабдяване в Лидл България. Тя е майка на две деца, които са израснали с компанията, а Наталия през цялото време е имала подкрепата на екипа и ръководителите си. Вижте още за причините да избере кариера и живот в България.
Андон Андонов, Pontica Solutions
Андон Андонов работи в Pontica Solutions, като Мениджър Проекти. Там е от 5 години. Чувства се оценен. Това, което го мотивира да ходи на работа е, е че винаги има нещо ново, което може да се направи, което да се научи и че работната атмосфера е много приятна.
Ангел Стоянов, МЕТРО
Ангел Стоянов е търговски управител в Метро София 1. Започва в компанията през 2005 г. в магазин Метро Бургас. За 17 години е повишаван 5 пъти.
Венелин Иванов, МЕТРО
Венелин Иванов е ръководител Сектор „Развитие на крайни клиенти“ в Метро. Голяма част от детството и ученическите си години изкарва в Солун, Гърция. След Гърция се прибира в България и записва „Международни икономически отношения“ в УНСС. Работи в Метро от 7 години и половина.
Мирослава Манавски, Coca-Cola HBC
Мирослава Манавски работи в „Кока-Кола ХБК“. Позицията ѝ е конфигурейшън лидер. Тя създава база данни за „Кока-Кола ХБК“, в която фигурират абсолютно всички активи на компанията.
семейство Хамуде, Уни Хоспитал
Това са Марина и Салим, семейство Хамуде. Живеят и работят в Панагюрище, като лекари. Заедно са от 14 години. Уни Хоспитал им дава възможността да се развиват професионално в България и не само в България, а и извън големите областни центрове.
Станислав Илиев, Coca-Cola HBC
Станислав Илиев е на 32 години. През 2011г. на база на резултати и проактивност му предлагат позицията, на която е в момента -регионален директор. Отговаря за екип от 90 човека и цялостното представяне на пазара в зона от 11 хиляди клиента.
Вяра Динева, Coca-Cola HBC
Вяра Динева е на 25 години и е част от семейството на "Кока-Кола ХБС", по-конкретно Произведствен център Банкя, където е производствен мениджър. Тя и екипа ѝ ежедневно се грижят да произвеждат минерална вода „Банкя“, която да достига до дома на техните консуматори.
Александър Литов, IBM
Александър Литов е живял 8 години извън България, в различни части на света. Решава да потърси по-стабилна кариера и вече четири години е част от екипа на IBM, където заема позиция мениджър клиентски услуги.
Кристиана Николова, IBM
Кристиана работи в IBM от седем години и за нея работата е призвание. Тя намира мотивация в удовлетворението на клиентите, а през свободното й време стихията й е готварството.
Росен Георгиев, IBM
Създава собствена строителна фирма в Германия, но решава да се отдаде на хобито си, което е IT. Връща се в България, защото получава неустоима оферта от IBM. Проследи интересната история на Росен Георгиев.
Заки Абдулрахим, IBM
Детската мечта на Заки е да бъде част от IBM. И тя се сбъдва - днес той е ръководител на цял отдел в компанията.
Владислав Марчев, IBM
Физиката като страст и работата като удоволствие – това е животът на Владислав Марчев, който се завръща от САЩ и избира IBM за своето кариерно развитие.
Лора Бабалиевска, IBM
Отдадена на работата си, влюбена в България, огромен фен на кей-поп културата – това е тя – Лора Бабалиевска, Technical Support Agent в IBM.
Надя Дянкова, Кока-Кола ХБК
Надя Дянкова заминава да работи в чужбина, но осъзнава, че всичките и спестявания отиват да се прибира у дома, в България. Основаната причина да се завърне е нейният работодател – „Кока-Кола ХБК“.
Симеон Денчев, Кока-Кола ХБК
Неговият път започва от Нова Загора, емигрира два пъти в UK и накрая се завръща в България, където избира „Кока-Кола ХБК“ за своето кариерно развитие.
Атанас Бакалов, Лидл
Лидл е компания, в която чудесно се съчетават работа и личен живот. Атанас Бакалов потвърждава това, като се наслаждава както на работата си в логистичния център „Кабиле“ като ръководител „Складова логистика“, така и на любимите си хобита.
Деница Янкова, Лидл
Лидл насърчава майчинството, като подпомага с редица придовки. Деница Янкова е горда майка, която не е виждала такова отношение от друга фирма досега.Тя се чувства ценна и удовлетворена от работата си.
LIEBHERR, Георги Жеков
В Либхер имам свободата да изпълнявам нещата по начин, по който аз реша. Делегирами се отговорност и свобода, което съм забелязал, че на други места, говорейки с мой познати и приятели, те не го получават. България е супер и ми се ще хората да я оценяваха, така както аз я оцених след като се върнах от Германия.
LIEBHERR, Виктория Халачева
Това, което работя ме прави щастлива, удовлетворява ме. Обожавам работата си, тук е моето второ семейство наистина колкото и странно да звучи. Щастлива съм, че съм в Либхер, че съм в Пловдив и че решихме да живеем в България.
Kaufland България, трейни
Кристиян Димитров и Ирина Гичева са трейнита към "Кауфланд България". Те разказват за смисъла на трейни програмата и защо са избрали точно нея за кариерното си развитие.
Марина Дакова, Лидл
Марина Дакова е човек, който смело рисува с всички нюанси на живота. Тя завършва във Виена, където по време на следването си провежда двумесечен стаж в Лидл. Решава, да се върне в България, специално в Лидл, защото разбира, че ако искаш да се разиваш, географската ширина не е от значение.
Мирчо Миндалов, Лидл
Мирчо Миндалов работи в Лидл от старта на веригата в България преди 11 години. Започнал като касиер-продавач, сега той е мениджър филиал. За него мотивацията на екипа е от ключово значение за успеха в работата. Избира да живее и работи в България, защото Лидл му осигурява възможности за професионално израстване и баланс между работата и личния живот.
Диана Тодорова, Лидл
За различните придобивки и какво прави работата в Лидл толкова удовлетворяваща и динамична? Научи повече като изгледаш визитката на Диана Тодорова.
Любомир Петров, Лидл
Какво накара Любомир Петров да се върне в България, след като е прекарал почти 20 години в Германия? Какви възможности за развитие предлага Лидл? Отговорите на тези въпроси разбери сега.
Симеон Марков, Модис
Отличник в училище, отличник в университета, отличник в IT индустрията. Разбери защо Симеон Марков избра точно Модис за своето кариерно развитие.
Kaufland България, доверени лица
Мариана Карталска и Галя Иванова работят в "Кауфланд България" повече от десет години. Те разказват какво е да си доверено лице и какво прави тази позиция толкова важна и вълнуваща.
Kaufland България, Славчо Славчев
Kaufland България e лидер в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева.
Bosch Engineering Center Sofia, Христо Арсов
Екипът на Инженерния център участва в повече от 40 международни проекта в сътрудничество с развойни екипи от Германия, САЩ, Унгария и Румъния.
Vivacom, Даниела Милева
Вече 8 години Даниела е част от екипа на Vivacom, където се чувства най-щастлива и удовлетворена.
Bosch Engineering Center Sofia, Петя Спасова
Петя Спасова работи като Requirement Engineer в Bosch Engineering Center Sofia. За нея това е мястото, където се чувства добре и може да бъде себе си.
Kaufland България, Пламена Димитрова
За Пламена България е дом, сигурност, свобода, а в Кауфланд открива добра възможност за своето професионално развитие.
Sutherland, Ниту Патак
Съдърланд България счита, че служителите й са един от най-важните фактори за успеха и компанията непрекъснато ги стимулира да се развиват.
Kaufland България, Вера Малчева
Kaufland България e лидер в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева.
Kaufland България, Виктор Мерджанов
Днес Kaufland се нарежда сред водещите ритейл компании в Европа и има близо 1 300 хипермаркета и около 132 000 служители в осем европейски държави, като се подготвя за навлизане и на пазара в Австралия.
Симеон Шопкин, Лидл
Симеон Шопкин е Групов ръководител в Логистичния център на Лидл в Равно Поле. Избира да работи в компанията, защото тя му позволява да превърне дипломната си работа от лист хартия в нещо приложимо - разработва Система за проследимост на амбалаж с цел многократна употреба.
Vivacom, Любомир Димитров
След 2 години в Япония, Любомир намира в работата си във Vivacom реализация и баланс между личния и професионалния живот.
Plovdiv Plaza Mall, Александрина Янева
България за мен е опората и двигателната сила, а точката и мястото в света, на които мога да се развивам и на които мога да допринеса най-много с усилията и качествата си.
Kaufland България, Кристина Косева
Kaufland България е лидер в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева.
Sutherland, Лили Йорданова
За мен България е място на което можеш да успееш и можеш да имаш един изключително комфортен начин на живот ,заобиколен от близките си ,без да се налага да хващаш три часови полети за да ги видиш.
Sutherland, Дамян Чанев
Какво е необходимо на един проект, за да бъде успешен и кои са трите качества за работа в екипа, от който е важна част Дамян, научи лично от него.
Анхелика Рамирес \ Angelika Ramires, CREDISSIMO
Анхелика е колумбийка, която живее тук от няколко години. В Кредисимо тя среща подкрепа, разбиране и възможност за развитие, а освен това може да взема и любимото си куче в офиса. Работата и доброто отношениие на хората я карат да приема България за свой дом и да се чувства щастлива!
Sutherland, Стефан Козовски
Това което отличава Sutherland България от много други фирми е не само коректността от работодателя към служителя,но и много социални придобивки.
EVN, Стефан Тоталов
Ние от EVN България сме част от голямото семейство на австрийския концерн EVN. Отличаваме се с постоянния си стремеж към качество, модернизация и достигане на световно утвърдени стандарти както в енергетиката, така и в сферата на устойчивото развитие.
Еврохолд България - служители
„Еврохолд България” АД обслужва повече от 3 млн. клиенти и има над 3800 служители.
EVN, Стефка Алексиева
На територията на България EVN развива дейност в областите разпре­деление и продажба на електрическа енергия, топлоснабдяване за град Пло­вдив, търговия с енергия и въглеродни емисии в страната и Югоизточна Европа, както и развитие на проекти в сферата на възобновяемите източници.