Новини

< Назад
29.09.2022

Участието на Sutherland в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

На 9 октомври от 11:00ч. ще бъдем в Мюнхен на „Живот и кариера, защо в България?“, една страхотна възможност за твоето професионално развитие. Очакваме те в зала MTC World of Fashion, за да си поговорим за кариерата ти в Съдърланд.

Съдърланд е световен лидер в трансформацията на бизнес процеси с над 60 офиса в 20 страни и над 35 годишна история. От откриването си през 2008 г. в България, компанията нарасна до повече от 2300 служители в страната, които предоставят обслужване на клиенти от 5 различни индустрии на 19 езика в офисите в трите града - София, Варна и Бургас и в режим работа от вкъщи. Обслужваме 22 световно известни бранда, сред които Spotify, Hilton, Veritas и McAfee.

Ела да се запознаем!

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events 

На 9 октомври от 11:00ч. ще бъдем в Мюнхен на „Живот и кариера, защо в България?“, една страхотна възможност за твоето професионално развитие. Очакваме те в зала MTC World of Fashion, за да си поговорим за кариерата ти в Съдърланд.Съдърланд е световен лидер в трансформацията на бизнес процеси с над 60 офиса в 20 страни и над 35 годишна история. От откриването си през 2008 г. в България, компанията нарасна до повече от 2300 служители в страната, които предоставят обслужване на клиенти от 5 различни индустрии на 19 езика в офисите в трите града - София, Варна и Бургас и в режим работа от вкъщи. Обслужваме 22 световно известни бранда, сред които Spotify, Hilton, Veritas и McAfee.Ела да се запознаем!Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events