Новини

< Назад
28.09.2022

Участието на HCLTech в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

HCLTech представи ново позициониране на бранда си като Supercharging ProgressTM

В края на месец септември HCLTech представи своята нова идентичност и лого, подкрепени от позиционирането на Supercharging ProgressTM, което отразява ангажимента на компанията към клиентите, глобалните общности и планетата. Новата марка и лого на компанията „HCLTech“ са  в основата на нейната стратегия за представяне на пазара и представят диференцирано портфолио от услуги и продукти, които стимулират дигиталната трансформация в глобален план.

Рошни Надар Малхотра, председател на HCLTech, описа тази промяна като еволюция за HCLTech. Supercharging Progress е ускоряване на дигиталната трансформация за нашите клиенти, напредък в стремежите на нашите хора, както и увеличаване на нашия принос за устойчива планета и развитие на местните общности в нашия глобален отпечатък.“C Vijayakumar, главен изпълнителен директор и управляващ директор, HCLTech каза: „Днес сме горди да заявим нашата основна цел - да обединим най-доброто от технологията и нашите хора, за да стимулираме прогреса. Компанията също така стартира своят нов employee value proposition: „Намерете вашата искра“. Той е изграден върху широките принципи на уважение, доверие и възможности. EVP на HCLTech подчертава своя ангажимент да помага както на настоящите, така и на бъдещите служители да развият максимално своя кариерен потенциал и амбиции. Компанията също така разширява глобалните си партньорства и инициативи за корпоративна социална отговорност, ръководени от доброволци, за да увеличи усилията си в основните направления като образованието, заетостта, здравеопазването, благосъстоянието и околната среда. 

HCLTech ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events 

HCLTech представи ново позициониране на бранда си като Supercharging ProgressTMВ края на месец септември HCLTech представи своята нова идентичност и лого, подкрепени от позиционирането на Supercharging ProgressTM, което отразява ангажимента на компанията към клиентите, глобалните общности и планетата. Новата марка и лого на компанията „HCLTech“ са  в основата на нейната стратегия за представяне на пазара и представят диференцирано портфолио от услуги и продукти, които стимулират дигиталната трансформация в глобален план.Рошни Надар Малхотра, председател на HCLTech, описа тази промяна като еволюция за HCLTech. Supercharging Progress е ускоряване на дигиталната трансформация за нашите клиенти, напредък в стремежите на нашите хора, както и увеличаване на нашия принос за устойчива планета и развитие на местните общности в нашия глобален отпечатък.“C Vijayakumar, главен изпълнителен директор и управляващ директор, HCLTech каза: „Днес сме горди да заявим нашата основна цел - да обединим най-доброто от технологията и нашите хора, за да стимулираме прогреса. Компанията също така стартира своят нов employee value proposition: „Намерете вашата искра“. Той е изграден върху широките принципи на уважение, доверие и възможности. EVP на HCLTech подчертава своя ангажимент да помага както на настоящите, така и на бъдещите служители да развият максимално своя кариерен потенциал и амбиции. Компанията също така разширява глобалните си партньорства и инициативи за корпоративна социална отговорност, ръководени от доброволци, за да увеличи усилията си в основните направления като образованието, заетостта, здравеопазването, благосъстоянието и околната среда. HCLTech ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events