Новини

< Назад
29.09.2022

Участието на eDynamix Bulgaria в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

eDynamix Bulgaria   ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа, Мюнхен: Живот и кариера – защо в България? на 9 октомври.

eDynamix разработва софтуерни системи за производителите на автомобили и техните оторизирани дилъри. С тях те дигитализират процесите си по продажба и обслужване на автомобили. eDynamix е основана през 2010 година, с офис в Стара Загора, представителство в Пловдив и във Великобритания, където е основния пазар на продуктите. Към момента екипа на eDynamix надхвърля 160 човека и не спира да се разраства.

Ела да се запознаем!

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events 

eDynamix Bulgaria   ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа, Мюнхен: Живот и кариера – защо в България? на 9 октомври.eDynamix разработва софтуерни системи за производителите на автомобили и техните оторизирани дилъри. С тях те дигитализират процесите си по продажба и обслужване на автомобили. eDynamix е основана през 2010 година, с офис в Стара Загора, представителство в Пловдив и във Великобритания, където е основния пазар на продуктите. Към момента екипа на eDynamix надхвърля 160 човека и не спира да се разраства.Ела да се запознаем!Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events